תינוקת שמסרבת לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת שמסרבת לאכול
    נעמי
    08/01/2009

שלום, ביתי בת 15 חודשים. היתה אלרגית לחלב ולסויה מלידה ולכן יונקת. כיום האלרגיה חלפה. הבעיה שלי איתה היא האוכל. היא לא אוכלת כלום חוץ מהנקה. היא יכולה להישאר 9 שעות ללא אוכל. היא לא מוכנה לטעום שום אוכל מוצק או בקבוק גם עם חלב שאוב. ניסיתי הכל- אוכל בכל הצורות והטעמים מאז היותה בת 6 חודשים. הדבר היחיד שהיא מכניסה לפה זה מעט לחם ואיטריות של מרק וגם זה מקסימום 4 כפיות. בשל המצב דחיתי את החזרה לעבודה, אך אני שבויה שלה! שמתי אותה בגן אך היא מסרבת לאכול ולכן כעבור 3 שעות קוראים לי. אני נואשת...אני ממש בדיכאון מזה. אני מפחדת שיקרה משהו לביתי אם אייבש את החלב ואקבע לה עובדה שאין ציצי יותר. הילדה נבדקה אצל רופאה ואין לה בעיה בריאותית. היא פשוט מסרבת לאכול. מה לעשות ? למי לפנות? אני מרגישה שאני מאבדת את שפיותי.אני חייבת להתחיל את לימודי ב- 18.1 ואשאיר את הילדה בגן ל- 4 שעות ואני חרדה.זקוקה נואשות לעזרה. נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת שמסרבת לאכול

הוספת תגובה

• שלום נעמי,

דפנה תייר
    09/01/2009

אני מתרשמת שהבעיה שאת מעלה היא בעיה מורכבת - תזונתית, התנהגותית, רגשית ואולי גם תחושתית. אני מתרשמת גם מהרגשות הקשים שהבעיה הזו מחוללת אצלך.
    לאור מורכבות הבעיה הייתי ממליצה לך לפנות ליעוץ למירפאות המתמחות ביחסי אם-תינוק. בררי בקופ"ח שלך על מירפאה שכזו באזור מגורייך.
    במקביל אתייכולה להפנות את שאלתך לפורום תזונת תינוקות שבאתר זה, אך לא במקום הפנייה לייעוץ עליה אני ממליצה ביותר.
    בהצלחה, דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו