גננת לפעוטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גננת לפעוטים
    אלינור
    13/01/2009

שלום רב , שאלתי אולי שונה אך אשמח להתייחסותכן, אני גננת במקצועי ,עסקתי בכך כשנתיים . אני מאד אוהבת את הפעוטות אולם מתבישת לעבוד עם קבוצת גיל זו כיוון שאני מרגישה שבחברה מזלזלים וש"גן הוא בייבי סיטר"ואני מאד חושבת ויודעת כמה גיל זה חשוב , אך בוחרת שלא לעסוק בכך למרות אהבתי הרבה לקטנטנים אלו כיוון שה"אגו"נפגע כשאני נתקלת בתגובות החברה. איך עליי להתמודד ?יותר נכון הבעיה היא אצלי ואיך אוכל להתמודד לדעתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גננת לפעוטים

הוספת תגובה

• שלום אלינור

אודט בוקאי
    15/01/2009

אני כמוך מסכימה שעבודה עם הגיל הרך חשובה מאין כמוה בהנתן שהשנים הראשונות לחייו של הילד מעצבות את אישיותו והפיכתו למה שיהיה בעתיד כאדם בוגר( זאת גם אחת הסיבות שאני אישית בחרתי לעסוק במקצועי מאחר שאני מאמינה בתרומתה של התערבות בגיל הרך למניעת התפתחות קשיים בעתיד).

לצערי, איני יכולה לעזור לך להתמודד עם הקושי שהעלית, משום שאיני עוסקת בייעוץ למבוגרים בפני עצמם, אלא בהקשר של היותם הורים לילדיהם. אשמח להפנות אותך לייעוץ של פסיכולוגים קליניים לצורך כך אם תהיי מעוניינת.

בברכה
    אודט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו