חרדת נטישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה
    אורית
    30/01/2009

קרה לי השבוע שהשארתי את ביתי בת ה8 חודשים אצל משפחה כ3 שעות והלכתי לסידורים ואלו בני משפה שהיא רואה פעם בשבוע או שבועיים לפעמים לאחר שחזרנו הביתה היא נרדמה בדרך וכששמתי אותה לישון היא צרחה מרוב צרחות היא לא יכלה לינשום לאחר שהרגעתי אותה נרדמה לשעתיים ושוב התעוררה בצרחות - היה נראה שהיא מתה מעייפות וצורחת ... היא לא נרגעה עד שהכסתי אותה איתי למיטה ונרדמה כשאני ליידה האם זה חרדת נטישה או סתם התפנקות?- זו פעם שניה שזה קורה.. אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה

הוספת תגובה

• שלום אורית,

דפנה תייר
    02/02/2009

האמת היא, שעל פי תיאורך את השתלשלות העיניינים, אני נוטה לשער שלא מדובר בחרדת נטישה ולא בהתפנקות. אני חושבת שסביר יותר להניח שמדובר בתכנון לא מוצלח של היום שגרם לביתך לישון בזמנים ובמקומות שאינה רגילה אליהם, דבר שיצר אצלה בלבול וחוסר ביטחון.
    השתדלי לשמור, עד כמה שאפשר, על סדר יום קבוע ובימים שהסדר משתבש - תאלצי לקחת בחשבון שיהיה לה קשה, התנהגותה תושפע מכך ולך תצפה התמודדות עם ההשלכות של זה.
    בברכה, דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו