שינה בנמלך היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה בנמלך היום
    אור
    14/02/2009

שלום רב, אני אמא לתינוקת בת שלושה חודשים וחצי. אני מיניקה ונותנת תוספת במהלך היום. בתי ישנה לילה שלם (10 שעות). אך במהלך היום השינה שלה מאוד קצרה- היא אוכלת, משחקת ואז ישנה לפחות 30 דקות. האם היא צריכה לישון יותר בצהריים? בעיני זה קשור יותר לטמפרמנט של ילד הלא כן?! אודה על תשובה, בברכה, אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה בנמלך היום

הוספת תגובה

• שלום אור,

דפנה תייר
    14/02/2009

דפוסי השינה אצל תינוקות שונים עשויים להיות שונים. במקרה שלך מדובר בתינוקת שישנה יוצא מן הכלל בלילה ("טפו, טפו, טפו"...) ומכיוון שכך כנראה זקוקה לשינות קצרות בלבד לאורך היום.

עדיין מוקדם לשים תוויות לגבי הטמפרמנט של ביתך או לנבא אם זה גם יאפיין אותה בהמשך, אך לעת עתה נראה שבסך שעות השינה שלה, שעיקרן בלילה, היא ממלאה את המיכסה הנחוצה לה. אפשר להבין שאולי היית מעדיפה שגם ביום תישן טיפה יותר, אך זיכרי ששפר מזלך והיא ישנה מצויין בלילה. אני מאמינה שהרבה אמהות היו קונות בשתי ידיים את ה"בעיה" שאת התארת.
    לילה טוב,
    דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו