גמילה לילד בן 6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה לילד בן 6
    גילה
    05/03/2009

שלום לכולם יש לי ילד בן 6 עם קשיי התנהגות ופיגור שכלי קל . כרגע אנחנו בשלבי גמילה במשך כבר כמעט שנה יש לפעמים פספוסים של פיפי וקקי ( סליחה אל ההתבטאות) . הוא נולד עם עצירות כרונית ולוקח באופן קבוע ויום יומי פגלקס הוא מבין ויודע שצריך לגשת אבל מפחד לעשות בטענה שלא יוצא לי במידה ואנחנו או בגן מיוחד מרגישים שיש לו הוא לחוץ ועצבני מאוד ניסנו בעבר בזמן החיתולים גם חוקנים מחוסר ברירה . וגם ניסינו לפני כחצי שנה טיפול עם נרות ע"י הדרכה של רופא של גמילה. כן יש לו שליטה על הצרכים שלו. הייתי מאוד רוצה לקבל הדרכה לגמילה לפני הכניסה לבית הספר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה לילד בן 6

הוספת תגובה

• גמילה מחיתולים אצל ילד עם קשיים

דפנה תייר
    06/03/2009

אני יכולה להבין עד כמה בעיות הגמילה של בנך מטרידות אותך.
    ניסית לטפל בשיטות שונות, שהשיגו הצלחה חלקית בלבד.
    אין ספק שבעייתכם מורכבת, הן בשל גילו והן בשל קשייו של בנך, אך עם זאת מניסיוני אני מאמינה וחושבת שניתן לעזור לכם, אך נחוץ שיהיה זה איש/אשת מקצוע בעל/ת ניסיון והבנה בתחום ספציפי זה שיפגש איתכם להדרכה אישית ומעמיקה.
    אני מזמינה אותך להיכנס לאתר שלי (כתובתו מופיעה בהמשך ליד שמי) ולהתרשם מגישתי לנושא.
    בברכה, דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו