ילדה בת 4 שעושה פיפי וקקי בכל מקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4 שעושה פיפי וקקי בכל מקום
    אמאלבת4
    07/03/2009

הבת שלי בת 4, עושה בימים האחרונים פיפי בכל מקום (היא כבר שלושה ימים לא השתמשה בשירותים כמעט כלל) והיום הודעתי לה שהיא תשב רק בחדר על המיטה שלה כי אנחנו לא מוכנים לכך שכל הבית מסריח כי היא הפכה אותו לשירותים. אז היא עשתה קקי על המיטה. יש לציין שהילדה נמצאת בטיפול אצל פסיכולוגית שהיא גם מטפלת הוליסטית מזה כחדשיים, ומזה כשלושה שבועות היא מקבלת תמיסת פרחי באך (לא בגלל הפיפי, כאמור זה עניין של הימים האחרונים). דבר נוסף שחשוב זה שהיתה פעם תקרית כזאת (מספר ימים שהיא עושה פיפי בכל מקום ואפילו קקי, לפני כשנה ומשהו). אני לא מודעת לאיזה מקרה יוצא דופן מהימים האחרונים שהיה עשוי לגרום לכך. אגב, בגן זה כמעט ולא קורה. לפעמים היא חוזרת בצהרים עם אותם בגדים איתם הלכה בבוקר ולפעמים מחליפים לה, אבל בדרך כלל כי היא התלכלכה בחצר או משהו. לא כי בורח לה פיפי. אני מניחה שזה כי משהו מפריע לה בבית, אבל אני לא יודעת מה. אני כבר ממוטטת נפשית והתגובה שלי כבר הצטמצמה לצרחות בלבד בכל פעם שזה קורה. כבר אין לי כוחות נפש להיות מבינה או מכילה או כל בולשיט אחר. כרגע אני רק רוצה שזה יפסק כבר. אנא יעצו! תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ייעוץ בפתרון קשיים בגמילה מהחיתולים

דפנה תייר
    07/03/2009

אני לחלוטין מבינה את תחושותייך, ואין ספק שהתיסכול הרב שאת חווה לא מאפשר לך להיות במקום המכיל או המבין. רק מי שקרוב לנושא מכיר ויודע איזה מחיר ריגשי כבד משלמים הן הילד והן הוריו הסובלים מבעיה שכזו. לכן, מן הראוי לעשות הכל על מנת לפותרן.
    אני מאמינה שניתן לעזור לכם. לצערי, בעייתכם מורכבת מדי מכדי שאפשר יהיה לייעץ במסגרת הפורום, אני מאמינה שאתם זקוקים להדרכה אישית.
    גישתי לטיפול בקשיים מסוג זה שונה מהגישות הרווחות כיום הידועות לי, וקרוב לוודאי שונה גם מהטיפול שכרגע אתם נמצאים בו. על גישתי תוכלי לקרוא במאמר המופיע באתר שלי אשר כתובתו מופיעה בפתח הפורום.
    אני סבורה שאת תצטרכי להחליט בעצמך האם לאור המצב את שבעת רצון מהטיפול הנוכחי והאם הוא תורם לפיתרון הבעיה.
    בברכה, דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו