ילד בן 5 שעושה צרכים בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 5 שעושה צרכים בלילה
    חגית
    17/03/2009

שלום שמי חגית הבן שלי בן חמש גמול כבר מגיל 2.5 ביום ובלילה לפני בערך כשנה הוא חזר להרטיב בלילות מידי פעם אבל בכמה חודשים האחרונים יש ממש הדרדרות בכך שכל פעם שהוא ישן וזה לא משנה עם זה לילה או צהריים או עושה שתן ולפעמיים גם 2 בלילה ובזמן האחרון התחיל גם לעשות צרכים בלילה פעם בשבוע +/- . אני יודעת שלילד יש חוסר ביטחון עצמי ,הגננת שלו שהיתה בשלוש שנים האחרונות אומרת שלא לקחת אותו לטיפול פסיכולוגי כי זה יעשה בדיוק את ההפך וכך גם אבא שלו חושב מה אפשר לעשות לאן לפנות ??? בבקשה תייעצו לי כי אני כבר ממש מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 5 שעושה צרכים בלילה

הוספת תגובה

• עשיית צרכים בלילה לאחר גמילה

אודט בוקאי
    18/03/2009

שלום חגית

אני כמוך חושבת שעשיית הצרכים במשך תרקופה ארוכה כמו שנה מעידה על מצוקה רגשית שבנך חווה, שדורשת מענה פסיכולוגי בהקדם. זאת, בנוסף לעובדה שממילא מדובר בילד עם בטחון עצמי נמוך (למה הכוונה?במה מתבטא?)
    ברשותך,לא אתייחס לדברי הגננת ודעותיה על טיפול פסיכולוגי, אך אומר רק ששיתוף פעולה של בעלך בתהליך הוא חיוני, על מנת להגיע להישגים משמעותיים בטיפול. איני יודעת מה עמדותיו של בעלך לגבי טיפול פסיכולוגי ועל מה מבוססת התנגדותו (הכחשת הבעיה? חשש מסטיגמה? ניסיון כושל מהעבר עם טיפול?..), אך תוכלי אולי לשכנע אותו להגיע לפגישה חד פעמית כהתחלה, על מנת להשמיע את עמדתו מול הפסיכולוג, ולשמוע את תגובת הפסיכולוג אליו.

אם תרצי, אוכל להפנות אותך לאיש מקצוע בהתאם לאזור מגורייך.
    בברכה,
    אודט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו