עמידה מול מראה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עמידה מול מראה
    אבא של דורין
    27/03/2009

שלום , לילדה שלי שלי קוראים דורין והיא בץ 1.7 חודשים , הם אוהבת להקשיב לקליפים של מוזיקה דרך הטלויזיה עוזבת הכל ונהנת מזה , היא ילדה היפר אקטיבית אך במוסיקה היא מאוד מרוכזת , ישנו בחדרה מראה וכל היום אוהבת להביט בעצמה גם אם ולחייך ולשיר או לצחוק ועושה פרצופים ףאני ממש מודאג האם זה בסדר שילד יביט במראה בעצמו , אגב היא מתקרבת ונותנת לעצמה נשיקה על אף מוציאה את הנשמה עד שנותנת לי נשיקה והיא יודעת מה זה לתת נשיקה אנא עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עמידה מול מראה

הוספת תגובה

• שלום אבא של דורין,

דפנה תייר
    28/03/2009

מתיאורך עולה כי בתך היא פעוטה מלאת מרץ ופעילות. איני יודעת על סמך מה איבחנת אותה כהיפראקטיבית. אני חוששת שמיהרת מדי באבחנתך, שמן הסתם גם אינה מקצועית.
    אני מתקשה לקבוע עד כמה מדאיגה התנהגותה של בתך. פעוטות רבים נהנים להסתכל על עצמם במראה. יתכן ואם פשוט תמקם את המראה במקום בו אינה יכולה לקלוט את בבואתה בכל רגע נתון- בתךתחדל מלהביט בעצמה כל כך הרבה.
    לתחושתי, יתכן וחששותיך מעידים על מידה מסויימת של חוסר בטחון וחוסר שקט בהורות שלך. כדאי לך לשקול פנייה למספר שיחות ייעוץ אישיות אשר יעזרו לך בהתמודדות ההורית שלך.
    בברכה, דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו