האם הספר "עולמו של דניאל" באמת עוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הספר "עולמו של דניאל" באמת עוזר
    איילת
    30/04/2009

שלום,
    אני אמא לשני ילדים, תמיד מחפשת חידושים בחינוך ילדים.
    קראתי כתבה על הספר "עולמו של דניאל", הבנתי שזהו ספר עם קובץ סיפורים כשלכל סיפור מצורפת הנחייה להורים שנכתבה ע"י יועצת חינוכית, הנחייה שעוזרת להורה להתמודד עם מצבים מסויימים בגידול הילדים. לפי מה שכתוב על הספר יש עליו המלצות של פסיכולוגיות, גננות ואימהות, האם שמעתן על הספר? האם כדאי לי לרכוש אותו?

לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לילך,

דפנה תייר
    30/04/2009

לצערי, טרם הספיקותי :)
    יתכן ועמיתותי לפורום מכירות ויוכלו לענות לך תשובה מספקת יותר.
    אני מבטיחה לנסות ולהגיע בהקדם לחנות הספרים ולהתרשם בעצמי.
    לעת עתה כל הכתבות שאני מצאתי באינטרנט הינן פירסומיות.
    עם זאת יתכן מאוד שהספר מוצלח ביותר.

על כל פנים, להשכלה הכללית, אין ספק שספרות וספרים הם דרך מצויינת להעביר מסרים חינוכיים ולעבד חוויות של ועם הילד. ביבליותרפיה הינה דרך טיפולית מבוססת ומוכחת. ספרים רבים עוסקים בבליותרפיה ואחד המומחים בתחום בארץ הינו פרופ' אדיר כהן שגם פירסם ספרים רבים בנושא העבודה הרגשית עם ילדים בעזרת הספרות. ישנם ספרים לא מעטים, חלקם וותיקים למדי, שנכתבו עבור הורים וילדים בסגנון של הספר שאת מציינת, ויתכן שהם לא פחות טובים ממנו (אני אישית מכירה את הספרים שפרופ' עמירם רביב מספק בהם את ההיבט הטיפולי-מקצועי).

לשאלתך האם כדאי לך לרכוש אותו - סימכי על טעמך ושיפוטך האישי: אני ממליצה לך לבקר בחנות הספרים ולעשות סקר שווקים קטן, לדפדף בספרים ולבחור את אלה מהם שאת "מתחברת" אליהם, משום שבאופן טבעי אז תהני יותר לשבת ולקרוא אותם עם ילדייך תוך שאת מקרינה את הנאתך - דבר שיתרום ויגביר את הנאתם גם כן.
    בברכה, דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה בחום על הספר עולמו של דניאל

איילת
    10/05/2009

השגתי את הספר מהמחברת , אני חייבת לציין שהספר הזה מדהים, יש בו 12 סיפורים ולכל סיפור יש הנחייה להורים- על מה לדבר עם הילד, איזה מסר להעביר, יש גם טיפים להתמודדות עם בעיות שיש לכולם, כמו ילד שלא רוצה לישון או להתקלח...על הבן שלי זה עובד! הוא מתחיל להפנים את המסרים מהסיפורים, זה מדהים כמה שהוא חכם וקולט מהר את המסר. יכול להיות שזה גם בגלל שהסיפורים קצרים ואין יותר מדי פרטים. בכל מקרה כבר הזמנתי עוד ספר מתנה לאחותי, אני ממליצה בחום!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו