מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מטיטוליםרעות11/05/2009
יש לי בן בן 3.3 . אני יודעת שאת הגמילה מטיטולים אפשר לעשות עוד כמה חודשים אבל אני מרגישה שאפשר כבר להכין את השטח. אחת הבעיות המרכזיות שאני חושבת שניצטרך להתגבר עליה היא הצורך שלו בשתיה מרובה של מים. במשך היום זה לא אכפת לי, זה אפילו טוב (אחרי שעשינו בדיקות דם וראינו שזאת לא בעיה בריאותית). הבעיה הגדולה היא בלילה, מגיל צעיר מאוד, בערך כשלמד להחזיק בקבוק לבד הוא שותה כ-2+ בקבוקים בלילה, הוא מעולם לא שתה מטרנה לא בלילה ולא בכלל. הוא הולך לישון עם בקבוק, קם עם בקבוק והרבה פעמים בלילה הוא לוקח ושותה מתוך שינה אך אם הבקבוק לא שם או ריק הוא בוכה עד שניתן לו, לפעמים זה גורם לו להתעורר ולהסכים לחזור לישון רק אצלנו במיטה (אבל זו כבר בעיה אחרת...). חשוב לי להדגיש שהוא לא ילד של מוצץ אלא של אצבע כך שאי אפשר "לדחוף" לו משהו אחר.
איך גומלים ממים בלילה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון-הוא בן 2.3...
רעות11/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתייה במהלך שינה
מיכל דביר קורן11/05/2009שלום רעות,
את מוטרדת מראש מבעייה שטרם נתקלת בה ובכל זאת אתייחס...
קיים הבדל מהותי בין היכולת לשלוט על הצרכים בעירות לבין השליטה בזמן שינה. יתכן כי אחרי שתושג שליטה מלאה ביום, וכן הבנה כי כמות השתייה משפיעה על שלפוחית השתן, בנך יסכים להפחית מעט מהשתייה שלו וגמילת לילה תתאפשר בהדרגה. יש ילדים אצלם השימוש בטיטולים למשך הלילה נפסק כשנה לאחר שהם עצמאיים לגמריי במהלך היום וזה נורמלי לחלוטין!
לפיכך עצתי היא אל תקדימי את המאוחר! אנחנו עוד לא שם....חשוב לראות קודם כל כיצד הוא מגיב לכל נושא הגמילה בכלל ולציפיות שלכם ממנו בעיניין, זה לכשעצמו שלב מהותי שיש להתעכב עליו לפני שעוברים הלאה...
בהצלחה,
מכיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל...
רעות12/05/2009תודה על התשובה!!
אכן הרגעת אותי לשלב זה...
לילה טוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)