נסיעה לחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל
    יעל
    20/05/2009

שלום
    בעלי ואני שוקלים לנסוע לטיול קצר לחו"ל של בין שבוע לעשרה ימיים. ומתלבטים האם להשאיר את בננו בארץ. בננו במועד הטיול יהיה בן שמונה חודשים בדיוק. אם ישאר בארץ תטפל בו סבתו שמטפלת בו גם במהלך השבוע כאשר אני בעבודה. אני חוששת נורא להעלם לו לשבוע ושזה עשוי לגרום לו נזק ומעדיפה אף לותר על הנסיעה.
    האם לדעתך ניתן להשאיר תינוק בן שמונה חודשים לשבוע בלי הוריו או שזה עשוי לגרום לו נזק?
    אודה מאד לתשובתך
    תודה מראש
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה לחו"ל

הוספת תגובה

• יעל שלום

אודט בוקאי
    24/05/2009

מדברייך, נראה לי שהקושי יבוא יותר מצידך-לא בטוח עד כמה תרגישי בנוח רחוקה מבנך ועד כמה תצליחי להנות, כך שלפני שאת חושבת על בנך, כדאי שתבדקי עם עצמך איך את מרגישה. אני הייתי מציעה לעשות מעין ניסיון לפני הנסיעה לחו"ל, לנסוע בארץ לסופשבוע ולראות איך את מגיבה לכך.

אם את תרגישי שלמה עם נסיעתך, כך הפרידה ממנו והפגישה מחדש יהיו פחות טעונים ובכך יאפשרו לבנך להתמודד איתם באופן נורמטיבי. באופן כללי, אם בנך רגיל לסבתו במהלך השיגרה שלו, והיא מכירה את צרכיו והרגליו, לא צריך להגרם נזק לבנך מנסיעה לחו"ל. מובן שעדיף שמי שיטפל בו ישהה בביתכם על מנת להמעיט את השינויים בשיגרתו של בנך, אך אם אין אפשרות כזו, רצוי להרגיל אותו לפני כן לשהיות ממושכות ולשינה בבית הסבתא.

חופשה להורים של תינוק בן שמונה חודשים היא דבר חשוב מעין כמוהו, נצלו את ההזדמנות וסעו!

אודט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו