פחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד
    יפעת
    26/05/2009

שלום, בתי בת שנתיים וחודשיים מזה תקופה ארוכה היא סובלת מפחדים אך נראה שלאחרונה עניין זה מתחזק היא מפחדת מכל גבר שהיא רואה היא מתחילה לבכות ולעצום עיניים ולצעוק הביתה, הביתה, היא לא מסכימה ללכת לשום מקום שיש בו אנשים כמו חנות או סופר, ומסרבת לרדת מהידיים שלי בכול מקום מחוץ לבית, אינני יודעת כבר מה לעשות.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד

הוספת תגובה

• שלום יפעת

אודט בוקאי
    04/06/2009

את מתארת מצב בו בתך נמצאת תקופה ארוכה במצוקה ובעקבות כך מן הסתם גם את חווה קושי רב, קשה לתפקד כאשר בתך צמודה אלייך ואינה מאפשרת לך לבצע את המטלות היומיומיות כגון הליכה לסופר, ופחדיה מוכללים לאנשים רבים וסיטואציות רבות של יציאה מהבית.

לצערי, אין לי יכולת לייעץ לך מה לעשות מאחר שאיני מכירה את הרקע לקשיים אלו (האם התנהגותה קשורה בטרואמה שעברה, האם קשורה לקשר ביניכן, להישגיה ההתפתחותיים וכו'..)ורק איש מקצוע שיכיר אותך ואת בתך ואת הקשר ביניכן מקרוב יוכל לעזור לך להתמודד עם המצוקה של בתך.

אני ממליצה לך מאוד לפנות למרפאת ינקות אשר נותנת מענה לילדים בגיל הרך ולמשפחותיהם. אשמח להפנות אותך בהתאם לאזור מגורייך.

בברכה
    אודט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו