קשר עם מטפלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר עם מטפלת
    רחלי
    13/06/2009

שלום!
    בני המקסים בן חצי שנה ושבועיים ומאז גיל שלוה חודשים נמצא עם מטפלת משעה 0800 עד שעה 1545 כל יום. לפחות על פי כל הסימנים, המטפלת טובה: הוא מחייך אליה בבוקר, ישן ואוכל טוב במהלך היום (לפחות על פי הדיווח) ורגוע אחרי הצהריים כשאני חוזרת.
    הבעיה המרכזית שלי היא שאני לא אוהבת כל כך את המטפלת ברמה האישית. היא ביקורתית מאוד (כלפיי ולא כלפי בני), ובאופן כללי היא טיפוס שאני לא מחבבת.
    כרגע אני מתלבטת האם להעביר את בני למסגרת אחרת כשיהיה בן שנה, וזאת בעיקר כי אני מפחדת שהוא יתחיל לספוג מהמטפלת את התכונות שאני לא אוהבת בה.
    האם זהו חשש הגיוני? האם עדיף לבני שאשאיר אותו עם המטפלת שהוא מכיר עד גיל שנה וחצי-שנתיים?

אשמח מאוד לייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר עם מטפלת

הוספת תגובה

• כשיש או אין "כימיה" עם מטפלת

דפנה תייר
    14/06/2009

אכן התלבטות ראויה...
    יפה את יודעת לעשות כשאת מפרידה בין תחושותייך האישיות כלפי המטפלת לבין טיב הטיפול שהיא מעניקה לבנך, ואת גם מבינה שטיב הטיפול חשוב לך כרגע יותר מהכימיה האישית שלך איתה (האם יתכן ששיחה גלויה איתה בה את מבהירה את עמדתך תעזור?).

יחד עם זאת את חוששת שמא בהמשך תהיה לה השפעה לא טובה על בנך.

נכון שמומלץ לתת לתינוק טיפול יחידני עד גיל שנה לפחות ואם ניתן אז אף יותר, אך לאור חששותייך נראה לי שנכון תעשי אם בעוד כחצי שנה-עד שנה תעבירי אותו למסגרת איתה את שלמה יותר.
    בהצלחה, דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו