לדפנה תייר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדפנה תייר
    שירלי
    15/06/2009

שלום
    קראתי את מאמרך ואני רוצה להודות לך על החיזוקים בתהליך הגמילה של ביתי שלי הוא לא קל ובטח גם לה.
    ביתי בת שנתייים ושלושה חודשים והתחלנו את הגמילה לפני כמה ימים היא כבר מודיעה על פיפי וקקי הבעייה שהיא מסרבת לשבת בסיר או בישבנון אולי תוכלי ליעץ לי איך לגרום לה להתיידד עם הסיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדפנה תייר

הוספת תגובה

• הגישה הסמכותית בגמילה מחיתולים

דפנה תייר
    15/06/2009

ברשותך אשאיר לך להיות יצירתית ולחשוב על רעיונות שיעזרו לה להתידד עם הסיר. אין לי ספק שתמצאי דרכים שונות.
    אני דווקא אקדיש את תשובתי למקרה בו לא תצליחי לידד אותה בדרכי נועם עם הסיר ותאלצי לעבור לגישה ברורה יותר של סמכות ודרישת התנהגות ברורה:
    כשאת רואה שבתך צריכה לעשות את צרכיה, גם אם היא מודיעה וגם אם לא, את פשוט לוקחת אותה לסיר או לאסלה, ואם אינה מוכנה לשבת מרצונה (בדרכי נועם כאלו או אחרות) את מושיבה אותה על אף התנגדותה. את עושה את זה ל ל א כל תוקפנות או כעס, אך עם הרבה תקיפות (גם גופנית, אם אין ברירה) , סמכות ובטחון.
    אם אינך מתורגלת בלהיות הורה סמכותי, ואולי אף אם את מתורגלת, זה עשוי להיות לך מעט קשה, אך עלייך לדעת ולהאמין שזה הדבר הנכון לעשות במקרה זה וזו הדרך להתקדם בתהליך הגמילה.
    בהצלחה, דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו