אמא או מטפלת?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא או מטפלת?!
    מיכלי
    18/06/2009

שלום!

בני המקסים בן שלושה חודשים וקצת ועד היום הייתי איתו בבית כמובן. אני מתחילה לעבוד, במשרה מלאה בין השעות 0800 ל-1530. אני מתכוונת לקחת מטפלת אבל כל הזמן מלווה אותי החשש שבני "יתבלבל" ביני לבין המטפלת ובגלל שהיא תהיה איתו יותר שעות במהלך היום, הוא ייקשר אליה ויראה בה את "אימו". האם זהו חשש הגיוני? האם עדיף לשים אותו במסגרת עם יותר ילדים, כדי לא ליצור לו דמות נוספת, משמעותית? אשמח מאוד לעצה!

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא או מטפלת?!

הוספת תגובה

• טיפול אימהי תחליפי

דפנה תייר
    19/06/2009

לא, אין זה חשש הגיוני. זאת משום שההגיון הוא למצוא עבור בנך את הטיפול התחליפי היחידני הטוב ביותר שאת רק יכולה, משום שזה מה שהוא צריך וזו חשיבה הורית שרואה את טובתו מול עינייך.
    אוכל רק לקוות עבורך שתימצא לכם אותה מטפלת שתאהב אותו מאוד, תטפל בו בחום וברגישות, כך שהיא תהפך עבורו לדמות התקשרות משמעותית. דבר זה רק יתרום לבנך לצמוח כבעל עמדות חיוביות כלפי העולם והחיים.
    בהנחה שגם אם תהיה מטפלת, את תמשיכי לאהוב אותו ולטפל בו במסירות רבה - אל לך לחשוש: אמא יש רק אחת.
    בברכה, דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו