התקפי זעם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי זעם
    שרית
    19/06/2009

שלום
    בתי בת שנתיים והיא עוברת תקופה לא קלה ואני איתה, יש לה התקפי זעם נוראיים שמגיעים משום מקום, היא מושכת לעצמה בשיער חזק, היא מושכת לעצמה את האצבעות ברגליים ובידיים, היום היא גם הגדילה לעשות והרביצה לעצמה בחזה בצורה חזקה שממש נשארו סימנים, אני לא יודעת איך להתמודד עם זה, באותו הרגע אני מפסיקה אותה ומחבקת אותה, אבל לפעמים היא מתנגדת לזה ובורחת לי מהידיים.
    היא מסתובבת כל היום ומקטרת, היא עדיין נמצאת בבית ולא בגן, היא לא רוצה להתקרב לילדים שהיא משחקת איתם כל יום בשנה האחרונה, היא בוכה ורוצה רק לעגלה וללכת, הילדה שלי השתנתה מקצה לקצה ואני מודאגת בטרוף וחסרת אונים מול זה, אשמח לקבל עזרה.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי זעם

הוספת תגובה

• התקפי זעם

דפנה תייר
    20/06/2009

את מתארת התנהגויות מדאיגות של ביתך. יתכן שזה ענין חולף, יתכן ומדובר בילדה עם טמפרמנט מאתגר שמתקשה להתמודד עם מצבי תיסכול. יתכן וזה קשור ליחסים ביניכן ויתכן והיא משקפת גם משהו רגשי שעובר עלייך ושאותו היא קולטת.
    כיוון שלא ניתן לאבחן את הסיבות לכך בהתכתבות שכזו, נכון יהיה לחכות זמן מה ולראות אם חל שיפור בהתנהגות ואם לא אזי לפנות לייעוץ.
    בברכה, דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו