הכנה לנסיעת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנה לנסיעת עבודה
    מישהי
    15/07/2009

שלום רב,
    יש לי ילד בן שנה ושבעה חודשים. אני צריכה לנסוע לשבוע לחו"ל בענייני עבודה. רציתי לדעת איך להכין את הילד שלי ומה להסביר לו?
    הוא מתוכנן להמשיך בשגרה הרגילה של הגן, להיות בבית עם אבא שלו, ותגבורת של סבא וסבתא שמאוד מעורבים בחייו, שהוא מאוד אוהב ומבלה איתם על בסיס יום-יומי.

בנסיעה הקודמת הוא היה בן חמישה חודשים, וברור שעכשיו המצב שונה לגמרי. מה עלי להסביר לו? ומה יכול להקל עליו? (אני צופה קושי בעיקר בטקסים שלפני השינה בלילה ובבוקר כשמתעורר, שכן אלו ה"זמנים" שלי ושלו ביחד)

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנה לנסיעת עבודה

הוספת תגובה

• שלום לאמא הייטק

אודט בוקאי
    22/07/2009

אכן לא הרבה הולך להשתנות בשגרת בנך בעקבות נסיעתך וזה יסייע לו בהסתגלות להעדרותך הזמנית. את כן יכולה להרגיל את בנך עוד בטרם נסיעתך להתעוררות ושינה עם אביו, על ידי כך שתרגילי את בנך כבר מעכשיו בהדרגה להרדמות עם אביו-זה דורש שיתוף פעולה של שניכם. כך גם בבוקר נסי שלא את תהיי הראשונה שתקום לקראתו בבוקר אלא אביו.
    יש היום אמצעים רבים דרכם אפשר לתקשר גם בנסיעות לחו"ל-למשל תוכנת ה"סקייפ", בעזרתה יוכל בנך לראותך על מסך המחשב, וכו'..מעבר לכך אפשר לדבר בטלפון, גם אם הוא לא תקשורתי עדיין, יוכל לשמוע את קולך.
    קחי בחשבון שלעתים בחזרה הבייתה הפעוט עלול להראות את כעסו על העדרך-חשוב לקבל זאת כתגובה טבעית שחולפת מאליה.
    לסיום, אין טעם לדבר על הנסיעה מראש בגיל זה ולהעביר אל בנך בכך את חששותיך את. ביום הפרידה תוכלי להסביר לו שאת נוסעת רחוק ובזמן שלא תהיי אבא וסבתא וסבא ישמרו עליו.
    נסיעה טובה,
    אודט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו