התחיל לנשוך הפסיק לינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחיל לנשוך הפסיק לינוק
    רינת
    22/07/2009

בס"ד
    שלום
    בני בן 11 חודשים היה יונק הרבה ונרדם לרב עם הנקה בנוסף לאוכל רגיל .
    לאחרונה בקעו שניו הראשונות -שתיים למטה ואחת למעלה.
    מאז אתמול הוא התחיל לנשוך כל פעם ועכשיו גם מסרב בכלל לינוק (גם בלילה).
    הוא ישן והתעורר בבכי כמה פעמים אך נרדם חזרה בטפיחות בבוקר לא רצה לינוק אבל אכל בתאבון אוכל רגיל. אני לא מבינה את התופעה האם לא יחזור לינוק? ומה לעשות עם החלב שלי ואיך להרדים אותו? בנתיים שאבתי והקפאתי אבל לא בטוחה אם לתת לו בבקבוק והוא אף פעם גם לא שתה תחליף. בקיצור אני קצת מופתעת ומאוכזבת מהשינוי ואשמח לעצה תודה רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחיל לנשוך הפסיק לינוק

הוספת תגובה

• שלום רינת

אודט בוקאי
    03/08/2009

גמילה אידיאלית מהנקה נחשבת כגמילה בה שני הצדדים בשלים להפסקה. במקרה שלכם יש סימנים לכך שבנך בשל לגמילה לפנייך וכי עלייך להתמודד כעת גם פיזית וגם נפשית עם עובדה זו. לשאלתך-מה לעשות עם החלב שלך-אני ממליצה לך לפנות למומחית לייעוץ הנקה בנושא. לגבי המשך ההזנה של בנך- בעצם מדובר בניסוי וטעייה-כל תינוק הוא בעל העדפות שונות. יש שיעדיפו לאכול חלב שאוב מבקבוק ויש שיסתפקו בתחליף. אחרים יוותרו בכלל על החלב וזה הזמן להתייעץ עם אחות טיפת חלב או דיאטנית להרכבת תפריט לאוכל מוצק לגילאי שנה.
    מבחינה נפשית, את נאלצת להתמודד מול סוגיה שתחזור על עצמה בהורות-מה קורה כאשר הילד מוכן לעבור לשלב ההתפתחותי הבא וההורה מתקשה להפנים את קצב הגדילה. טוב ששמת לב לסימנים שבנך משדר לך, כל עוד תלכי בקצב שלו, שלא תמיד עולה בקנה אחד עם הציפיות והמשאלות שלך, כך תוכלי לעזור לו לעבור לשלב ההתפתחותי הבא בהצלחה!
    בברכה
    אודט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו