שינה במיטת ההורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה במיטת ההורים
    רונית
    26/07/2009

שלום רב.
    בתי בת השלוש ישנה איתנו במיטה מזה שנתיים. זה התחיל כאשר גרנו בארה"ב כשהייתה בת חמישה חודשים, וכל פעם שנסענו לטייל היא ישנה איתנו במיטה בבתי מלון.
    אין לי מושג כיצד להוציא את בתי בת השלוש ממיטתנו מבלי לגרום לה נזק, או בצורה חיובית שתראה בכך עוד שלב בעצמאותה, בעלי לוחץ עלי מאוד להוציאה ממיטתנו, אך אני חוששת לעשות זאת ללא הדרכה מקצועית כיוון שהיא ילדה מאוד רגישה ורק בחודשיים האחרוניים גם נגמלה מחיתולים. האם עליי לפנות לעזרה מקצועית? ואם כן למי? או שיש תהליך אחר?
    תודה מראש
    רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה במיטת ההורים

הוספת תגובה

• שלום רונית

אודט בוקאי
    03/08/2009

לאור חששותייך הרבים אני סבורה שזה רעיון טוב לבצע את השינוי בהרגלי השינה של בתך בליווי איש מקצוע. אשמח להמליץ לך על אנשי מקצוע על פי מקום מגורייך
    בברכה
    אודט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפנייה לאיש מקצוע

רונית
    04/08/2009

אנחנו גרים במודיעין ואשמח לקבל הפנייה לאיש/ת מקצוע מומלץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רונית

אודט בוקאי
    04/08/2009

נסי את מישל ליסס- טופז, פסיכולוגית התפתחותית וחינוכית מומחית.
    בהצלחה
    אודט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו