ילדה בת שנתיים ו - 10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנתיים ו - 10
    אמא כ
    17/08/2009

הבת שלי כל הזמן מרביצה לחברים טובים קטנים וגדולים, אחרי שניה מבקשת סליחה מנשקת
    ושוב מציקה. לא משנה כמה אני מסבירה בדרך רגועה וסובלנית ולפעמים בדרך הקשה היא פשוט מתעלמת.
    אני חייבת עזרה אני מרגישה שאני לא מסוגלת להיתמודד איתה יותר.
    אשמח לקבל עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת שנתיים ו - 10

הוספת תגובה

• אשמח מאוד לעצה. מאוד חשוב לי

אמא כ
    18/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 2:10 מכה

בשמת אהרונסון
    19/08/2009

לאמא,
    ילדים צעירים מכים מסיבות שונות- תסכול, קושי להתבטא, רצון לחוש מסוגלות, קינאה או דווקא רצון בקשר חברתי. לעיתים מדובר בהעדר מיומנויות חברתיות מתאימות, ולעיתים מדובר בחיקוי של הסביבה. הדבר המשמעותי הראשון כאן הוא שאת אינך מבינה את המניע שלה, והדבר מקשה עליך לפעול ביעילות לשינוי ההתנהגות שלה. על מנת להבין מה עובר עליה, מה המניע שלה, ומתי דווקא יכולה להגיב אחרת (מה "עובד" איתה)יש לברר יותר, לדוגמא דרך הגננת. הדבר השני- העלית את הקושי שלך לשאת את התוקפנות שלה עד כדי תחושה קשה של חוסר אונים. נשמע ששתיכן חשות מצוקה קשה ואף העדר הנאה זו מזו, אשר משבשים התפתחות של קשר תקין ביניכן. בשל הקושי שלך להתמודד איתה עצמאית במצב זה, מומלץ מאוד לפנות לגורם מקצועי- הדרכה פסיכולוגית לגיל הרך- כבר בשלב זה, שכן אופן יצירת הקשר איתה כיום מהווה תשתית לאופן שבו תתפוס את העולם בעתיד.

בהצלחה,
    בשמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה .

אמא כ
    19/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו