חרדה בעקבות מקרה שקרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה בעקבות מקרה שקרה...
    אלי
    23/09/2009

היי!
    היום בבוקר הבן הבכור שלנו, בן שנה, נפל ממיטתו לאחר שהשכבתי אותו לישון ושכחתי להרים בחזרה את מחסום המיטה.
    פתאום אני שומע "בום"... הוא נפל ישירות על המצח, הקיא לאחר הנפילה... הזעקתי המבולנס ונסעתי איתו היישר למיון ביה"ח 'ברזילי' באשקלון.
    עפ"י הרופאים הכל בסדר ומדובר בזעזוע-מוח בדרגה קלה, ביקשו מאיתנו להשגיח עליו בימים הקרובים וכו' וכו'...
    אני חייב לשתף אתכם בתחושותיי העמוקות: אני לא מצליח לצאת מהמחשבות, מה היה עלול לקרות אם..., נטל האחריות... אני מסתכל עליו כשהוא ישן ואני לא מפסיק לבכות!
    התסריט לא מפסיק לרוץ לי בראש, קשה לי לשאת את מה שנגרם לו בגללי לו שלא בכוונה כמובן...
    אני לא מצליח לישון מהמחשבות...
    זהו, נראה לי שהייתי חייב לשפוך את שעל ליבי..
    תודה.
    צרפתי תמונה שלו שאני לא מפסיק להסתכל עלייה כל היום...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה בעקבות מקרה שקרה...

הוספת תגובה

• עידוד

לילו
    23/09/2009

היי אלי,סיפור מאוד ארוך אבל ממש נשמע שאתה זקוק לעידוד. ביתי בת 8 חודשים ומתעוררת המון פעמים בלילה,לעיתים גם בשביל לינוק. העייפות...העייפות...לפני כמה לילות התעוררה בפעם המאה לאותו לילה.לקחתי אותה אלי למיטה ואלוהים יודע איך...פשוט נרדמתי חזרה.בעלי,שעבד בלילה ההוא,נכנס הביתה לפנות בוקר בדיוק בזמן בשביל לתפוס אותה באויר כיוון שזחלה לקצה המיטה.מי שישמע שקרה לי סיפור כזה בחיים לא יאמין אם לא ישמע את זה מפי.אני האמא הכי חרדתית ולחוצה שיש מבחינת בטיחות:לא משאירה לבד לרגע,גם לא בחדר "בטוח",לא מכניסה אותה למטבח,לא משאירה לה צעצועים במיטה,לא נותנת עוגיות ומאכלים כשקשורה בכיסא באוטו ולא שותה לידה שתיה חמה,ויש עוד! והנה...
    ברוך ה' שנגמר ככה כי המיטה שלי ממש! גבוהה. לאחר שערכתי לעצמי תחקיר אירוע,הסקתי את המסקנות והפקתי את הלקחים והחלטתי שאני לא מפוטרת בעקבות האירוע. כמו כן לאחר שהזמנתי עצמי ללשכתי לנזיפה ארוכה,משמעותית ורישום בתיק האישי, קיבלתי על עצמי שמקרה כזה או דומה ח"וח לא יחזרו שנית וכן החלטתי שאני לא מייסרת את עצמי ב"מה יכול היה לקרות".יש מספיק דברים שקורים בעולם התינוק כדי להתייסר בגללם:בכה ולא יכלתי להתייחס,איבד שיווי משקל ולא הספקתי לתפוס,לא אכל מספיק,אכל יותר מידי,חזר עם מכה מהגן/מטפלת,יש לו חום,האף סתום,מעדיף את אבא/מעדיף את אמא...לא צריך לחפש עוד.ברוך ה' שככה נגמר,נמשיך להיות הורים דואגים וערניים וניקח את זה כהזדמנות ללמידה גם עבור הורים אחרים.אני לדוגמא לא מורידה לעולם את מעקה הבטיחות שחס וחלילה לא אשכח להחזיר.פשוט עושה קצת לוליינות כשמכניסה אותה למיטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו