רוצה כל היום ידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה כל היום ידיים
    מעיין
    05/10/2009

בתי בת 7 חודשים (היום) מאז שהיא נולדה היא הייתה ילדה לא קלה. היא לא ישנה כמעט בכלל. מספיקה לה חצי שעת שינה במהלך היום לתפקד כמו שצריך. ובלילה היא עדיין מתעוררת כמעט כל שעתיים. הייתה תקופה שהיא הייתה מתעוררת כל שעה- חצי שעה בלילה ולאחר כחודשיים כאלה נכנענו אני ובעלי ומאז היא ישנה מחצית מהלילה איתנו. תמיד היא הייתה ילדה שאוהבת ידיים אבל היא גם הייתה משחקת על הרצפה עם הצעצועים שלה. מזה כחודש היא לא מוכנה להיות דקה על הרצפה. רוצה כל היום ידיים. היא זוחלת עד רגליי בוכה ומושכת לי במכנסיים כדי שארים אותה. היא מסוגלת לבכות גם שעה. היא ילדה מאוד חייכנית ומקסימה אבל באותה מידה היא מאוד קשה. אני יודעת שאני ובעלי עושים משהו לא בסדר כי הוא ה"טוב" ואני ה"מחנכת". קשה לו לשמוע אותה בכוה ומצידו הפיתרון הוא להרים אותה כל פע שהיא בוכה. יש בינינו חוסר תיאום מוחלט שבא על חשבון החינוך של הבת שלנו. איזו שיטה צריך לנקוט כדי לעזור לבתי להיות קצת יותר עצמאית ורגועה ( כמובן במידה ויש תיאום ועקביות ביני לבין בעלי). אני רוצה לציין שהרצון שלה לידיים כל הזמן הוא רק איתי. כשהיא אצל סבתא שלה היא מתנהגת מצויין וברגע שהיא לידי וגם עם בעלי היא מתחילה לבכות בלי הפסקה עד שמרימים אותה. היא גם סובלת מאטופיק דרמטיטיס (אסטמה של העור). האם להשאיר אותה לבכות עד שתירגע האם לשים אותה בלול. מה צריך לעשות כדי שהיא תלמד שאי אפשר כל היום בידיים והיא לא יכולה להקבל כל מה שהיא רוצה. כי בינתיים היא למדה שהיא לא תפסיק לבכות עד שמרימים אותה. כי זה מה שתמיד קורה בסוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה כל היום ידיים

הוספת תגובה

• כל היום על הידיים

עופרה
    05/10/2009

מעיין שלום,
    אני אם לפעוט בן שנה .בסביבות בגיל שאת מתארת בני היה מקטר בלי סוף ולא עזר כל מה שעשינו,עד שהתגלגל לידיי הספר "התינוק יודע" שמדבר על אופציה של לאפשר ואני מדגישה את המילה לאפשר לתינוק לבכות(כמובן אחרי שווידאנו שהוא אינו עייף,רעב,והחיתול שלו נקי)הרעיון הוא שתינוקות צוברים הרבה מתחים שאיננו מודעים להם ום צריכים לפרוק אותם ע"י בכי.ומה שאנו צריכים לעשות זה להיות איתם,לחבק אותם ולתת להם לבכות כמה שהם צריכים(זה יכול להגיע גם לשעה)אבל אחרי שהם פורקים הם מתנקים משתחררים ונרגעים.בהתחלה היה לי מאד קשה לאפשר לו לבכות אבל בכלפעם נתתי לזה יותר,כשאני כל הזמן איתו,מלווה אותו בתהליך,לא לעזוב אותו לרגע,אבל בסוף זה הצליח.שחר היה בוכה יומיום עד שזה עבר ולא היה לו צורך לבכות כ"כ הרבה.היום שחר ילד חייכן,שמח ,עם ביטחון עצמי.אינני יודעת אם זה המקרה שלכם אבל אני ממליצה לך בחום לקרוא את הספר.
    בנוסף,בשלב ששחר למד לשבת,הייתי שמה אותו לידי על השיש והוא ראה מה אני עושה וזה מאד הרגיע,הם מאד רוצים להיות שותפים.כשחא הייתי מעלה אותו הוא היה מושך במכנסיי ובוכה ואני הייתימרימה אותו על הידיים שירגע ומורידה אותו וחוזר חלילה,עד שנפל לי האסימון שהוא רוצה להיות שותף אז אולי כדאי לנסות ולשתף יותר,אם בתך אינה יושבת אולי תנסי לעשות דברים על השולחן כך שהיא תוכל לראות ולהיות שותפה.
    מקווה שזה יעזור לך במשהוא
    עופרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו