מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיטת מעבר לבת 3קיי23/10/2009
בוקר טוב,
בתי בת שנתיים ועשרה חודשים. ישנה עדיין במיטת התינוקת שלה. מפאת חוסר מקום (בדירה חדר שינה אחד) עוד לא העברתי אותה למיטת מעבר אבל מאתמול אני מרגישה שהגיע הזמן לגמרי. היא זקוקה ליציאה מ"הסורגים" ולחופש תנועה (פיפי בלילה וכד').
מכיוון שאני עתידה לעבור לדירה גדולה יותר ב"ה בתוך כשנה אך מנגד לא יכולה להשאירה במיטת התינוקת שלה, האם לגילה נכון לבינתיים להעבירה למיטת מעבר. מיטת נוער תהיה ממש גדולה מידי לחדר השינה. הבנתי שמיטות מעבר הן עד לגיל 4 בממוצע. היא ילדה קטנטונת בגוף אבל גם במיטה זוגית היא נעה ונדה כך שהגודל של מיטת המעבר אל מול מיטת נוער לא ממש משנה כרגע אם כי אני לא מזלזלת בהפרש של הרוחב. הבעייה שלי כרגע היא המקום. המטרה שלי כאמור להעביר אותה לשלב שיתן לה בעיקר יותר עצמאות ותחושת בגרות.
לאור ההסבר שלי - רציתי להתייעץ ולשמוע מנסיונכן אם אני אעשה נכון עבורה אם אעביר אותה לשנה וחצי הקרובות למיטת מעבר או האם עלי לעשות כל מאמץ להעבירה למיטת נוער למרות שגודלה כבר "יחניק" את החדר.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטת מעבר
בשמת אהרונסון24/10/2009שלום קיי,
לפי גילה, האילוצים שתיארת ומאחר שהמטרה היא לאפשר לה יותר עצמאות ותחושת "בגרות", מיטת מעבר מספיקה בהחלט. ניתן יהיה להעבירה בהמשך למיטה גדולה יות, אך לא "בוער" כרגע.
בהצלחה,
בשמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)