מים מינרלים מומלצים לפעוטות? כן/לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מים מינרלים מומלצים לפעוטות? כן/לא?
    אילן
    24/10/2009

שלום רב לכם,
    לאחר התלבטויות רבות האם מים מינרלים טובים לפעוטות (או לא)?

למען האמת, אני קצת מבולבל ואשמח לקבל את דעתכם...

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הכי טוב לתת מים מינרלים לתינוקות

מורן
    25/10/2009

היי אילן :)

דם אני כמוך הייתי די מבולבלת אבל קראתי הרבה על הנושא והתעניינתי גם בפורומים.
    תינוקות נחשפים לכמות הרבה יותר גדולה של מומסים הנמצאים במי השתייה לעומת מבוגרים והם גם רגישים הרבה יותר למעוררי מחלה שמצויים במי השתייה שלצערי לא מסוננים במי הברז או במתקנים של מים מסוננים.
    המים המומלצים לתינוקות הם מים נקיים מזיהומים ומכילים כמות קטנה מאוד של מלחים וחנקות, בעלי הרכב מינרלים ומלחים מאוזן, המקלים על פעולת הכליות של התינוקות שהן גם כך לא כ"כ מפותחות בכדי להעמיס עליהן כמות גדולה של מלחים.
    רק היום פורסמה בעיתון הארץ כתבה על כך שקיים סיכון גבוה לתחלואה בסרטן באזורים שבגבול תל אביב-גבעתיים בגלל זיהום מי התהום, וזה רק מחזק את מה שאני אומרת.

אז אם כבר נותנים לתינוק את מה שהוא צריך לקבל, עדיף לדעתי לתת לו מים מינרלים נקיים ובריאים.

רק בריאות ואושר,
    רעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים מנירליים

גלי
    29/10/2009

הי אילן,
    בני בן שנה וחצי. עד גיל שנה אנחנו הרתחנו מים מנירליים או מהברז ורק אחר כך נתנו לילדנו . מגיל שנה ועד היום אנו פשוט מוזגים מים מנירליים לבקבוק ללא כל הרתחה. והכל בסדר! לא ניצפו שילשולים או תופעות חריגות בעניין.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו