גננת לפעוטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גננת לפעוטים
    רונית
    07/11/2009

שלום אני גננת במקצועי, עבדתי בתחום בצהרון לבני 5 ,וכאחראית קבוצה לבני שנה - וכמטפלת לילדים בני 4.

כיוון שאני גם מורה אני עובדת יותר כמורה בחינוך הבלתי פורמלי(מתנסים וכדומה) ומאד מוצלחת בתחום זה. אני חוששת להכנס לגן כגננת כיוון שאני אמא לפעוט שובב ואין בביתי הרבה חומרי לימוד ואין לי זמן להכין בבית.(כמורה יש לי הכל מוכן ואין לי עבודה בבית)

אדגיש כי אני מאד מתחברת לגיל הרך (שנה עד שנתיים )ומעוניינת בעבודה עם גיל זה .מה גם שיש לי יותר חופש פעולה בגיל זה (ההורים לא מתערבים שנלמד נושא זה או אחר) וגם שמנסיוני ראיתי שאין כמעט עבודה בבית לגננת לילדים בגיל שנה.

אני מרגישה לוזרית בגלל שאני לחוצה מאד מאד מהעבודה בבית ,שאני לא מוצלחת כיוון שאני מחפשת לעבוד דווקא עם הקטנטנים ושזו עבודה למטפלות ולא לגננת.( למרות שאני מודעת לחשיבות ההשקעה בגיל הרך והטיפוח ב 3 שנים הראשונות) .

האם חשובה נוכחות גננת בפעוטון ואין עליי להרגיש כך? אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גננת לפעוטים

הוספת תגובה

• גננת שרוצה לעבוד עם פעוטות

בשמת אהרונסון
    12/11/2009

שלום שלי,
    כמה טוב שכיום הכשרתך המקצועית פותחת לך אפשרויות תעסוקה רבות - הוראה בחינוך פרמלי/ב"ת פרמלי, גננת צהרון/גן/פעוטון וכו'. נהדר שבתוך כל זה תוכלי לבחור לך את שמתאים לך יותר מבחינת דרישות התפקיד ומבחינת מה שמאתגר אותך. נדמה לי שבעצם את "מבקשת רשות" מעצמך לעבוד עם פעוטות בני שנה שנתיים (תפקיד אליו את מתחברת יותר), על אף שהכשרתך המקצועית המקורית כגננת, לכאורה מאפשרת לך תפקידים "נחשבים" יותר. אם עבודה עם פעוטות בגנון מושכת אותך יותר מעבודה בגן, היכן הקושי? הבחירה היא שלך. כמו כן, קרוב לוודאי שתיכנסי לתפקיד שאת אוהבת עם יותר מוטיבציה ויכולת ביצועית , מאשר לתפקיד שאת פחות אוהבת.
    לגבי החשיבות של גננת בפעוטון- אמנם המסגרת אינה מחייבת נוכחות גננת, אך לטעמי ומניסיוני, גננת בפעוטון בהחלט עשויה להעניק למסגרת ערך מוסף.
    שיהיה בהצלחה בבחירה
    בשמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו