מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מטיטולים ילד בן 3 ו-10 חודשיםסילבי13/11/2009
שלום
אני כתבתי לכם לפני מספר חודשים אך שום שינוי לא חל בנושא הגמילה.
הילד כבר עוד מעט בן 4 לא מוכן לעשות פיפי בשרותים בשום אופן, אפילו אם אני אשאיר אותו עם תחתונים הוא יתאפק כל היום עד שאני יביא לו טיטול. אפילו באמבטיה לא עושה הוא פוחד לראות איך יוצא לו פיפי. אם אני שמה לו תחתונים אין לו בעיה עד שיש לו פיפי מבקש את הטיטול, כמובן שאני מציעה לו ללכת לשירותים אבל אני נתקלת בסירובים קשים ובכי והוא מחזיק את הפיפי.
האם אתם חושבים שאני צריכה לקחת אותו לייעוץ מקצועי, אני לא יודעת מה לעשות.....
רק לציין, שהילד מדבר בצורה מאוד בוגרת , חכם , מאוד מקובל על חבריו, אני יודעת שהוא מאוד רוצה לעשות בשרותים אך יש לו מין פחד כזה שצריך להתגבר עליו. האם זה נורמלי, מה עליי לעשות
בבקשה עצתכם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה סביב עשיית צרכים
בשמת אהרונסון17/11/2009סילבי שלום,
את מתארת הימשכות של תופעות חרדה היתאפקות והימנעות סביב עשיית צרכים, הנמשכות מזה מספר חודשים. יתכן שהעניין הוא רכישה של הרגלים לא מוצלחים, אך יתכן שמדובר ביותר מזה, ואין די בעיצה פשוטה. מכיוון שהתופעה מתמשכת, ועלולה לייצר קשיים משניים (כמו בדימוי העצמי, בתחום החברתי ועוד), נראה שבשלב זה כדאי לפנות לייעוץ מקצועי אשר יאפשר בירור פסיכולוגי רחב יותר של התופעה יחסית לזה שנוכל להציע כאן. ניתן גם לבדוק האם ניתנים שירותים פסיכולוגיים דרך הגן. נשמח לשמוע ממך על כל שינוי לטובה.
שיהיה בהצלחה רבה,
בשמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)