מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו הצילודליה16/11/2009
כל אחת שיוכולה להציל אותי אודה לה מאוד.
בני ענר בן שנה וארבע חודשים מגיל אפס לוקח מוצץ מסוג של טומי חללית הפסיקו לייבא את הסוג ואני פשוט עומדת להישתגע יש לי אחד בלוי מאוד ,ובני לא מוכן לוותר עליו ניסיתי כל סוג של מוצץ אחר,
אך ממש זורק אותם, ואינו מוכן לקבל זאת חיפשתי ושאלתי בכל מקום אפשרי יש מישהו שיכול לעזור לי..................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני עשיתי את הטעות הזאת
קרן21/11/2009והרגליתי את בתי לסוג אחד של מוצץ שגם אותו כבר לא מייצרים, אז קניתי לה מוצצים מסוג אחר (ולא זרקתי את הישנים) וכל הזמן אני נותנת לה רק את הסוג האחר במשך היום ואז הרבה פעמים היא זורקת ובוכה ואני מפנה את תשומת הלב שלה למשחקים וכו'. וגם בלילה אני לא נכנעת לבכי ושמה לידה כמה סוגים של מוצצים (חוץ מהישן) כדי שתבחר.
אני נכנעת רק אם היא חולה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עברתי את זה ויצאתי מזה בשלום
אנא-אל15/12/2009כאשר בני ליאם נולד ניסיתי כמה סוגי מוצצים ולבסוף מה שהכי אהב זה את הטומי טיפי הבלון ואז הפסיקו לייצר אותם לתקופה מסויימת בארץ ואז החלה החגיגה ולילות מלווים בבכי ניסיתי כמה סוגי מוצצצים ולבסוף קניתי את המאם וממש בכל הזדמנות נתתי לו את המוצץ גם כשהיה משחק תמיד הנחתי מול עיניו את המאם ולאחר ארבעה ימים לא הייתה לו כל ברירה והוא לקח את המוצץ בלי שום בעיה וזה עבר בקלות יותר ממה שתיארתי לי לעצמי לא תהיה לו ברירה בסוף והוא יקח את המוצץ מהסוג השני בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)