מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא קיבלתי תשובה לצערי- בעניין גמילההילה26/11/2009
היי,
שמי הילה ואני אמא לשהם בת שנתיים ושלושה חודשים. שהם החלה בתהליך הגמילה בגיל שנה ו-10 חודשים. הכל הלך ממש טוב בעניין הפיפי, אפילו בלילה היו רק מעט פספוסים,לעומת זאת, לגבי הקקי, יותר לאט, והיא רק לפני כחודש החלה לעשות גם קקי בסיר. לפי כן הייתה מתחילה תמיד בתחתונים, ואז היינו רצים לשים אותה בסיר שתמשיך. לפני כחודש, העברנו את שהם לחדר חדש, לקראת לידה צפויה שלי בעוד 3 חודשים בע"ה. עד לפני שבוע, בזמן הלילה, היא הייתה קמה מהמיטה קוראת לי שיש לה פיפי והיינו עושות יחד (במיטת התינוק וגם בהתחלה במיטת הילדים החדשה). היום, כבר שבועיים שכל יום היא עושה פיפי תוכ שינה בלילה וגם בצהריים בגן! הגן הוא יחסית חדש והיא החלה אותו בספטמבר. החדר החדש כולל מטת ילדים כפי שאמרתי, גדולה מרווחת ועם מעקה. לפני כן במיטת התינוק, היא הייתה נעמדת וקוראת לי שאבוא להוציא אותה לסיר ולא הייתה בעייה.
באופן כללי, שהם מדברת יפה וברור לכן בדקתי אם יש משהו שאולי מפחיד אותה, ולא נראה לי....מעבר לכך גם אני מסבירה לה על הבאות, שהיא תהיה אחות גדולה ומשמשת דוגמא, וכו.
אז, אני צריכה את עצתך. אין לי כבר כח להחלפת סדינים, בגדים, פוך וכו כל לילה.....
עוד דבר שלא ציינתי- שהם מאוד אוהבת את החדר החדש שלה, היא משוויצה בו לכל אורח, כך שלא נראה לי שהיא חוששת מהאוירה החדשה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה והולדת אח
בשמת אהרונסון12/12/2009שלום הילה,
מתנצלת על האיחור בתגובה.
מאחר ששאלתך דומה לזו של טלי מה 3.12.09, אני מפנה אותך לתשובתי שם מהיום(12.12.09).
בהצלחה,
בשמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)




.jpg)
