מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התארגנות בבוקר לגןרוז03/12/2009
הילדה שלי בת 3 הולכת לגן פרטי (ולפי מה שהילדה מספרת טוב לה בגן) אני אמורה ללדת ונמצאת בבית וכל בוקר ההתארגנות לגן היא בלתי נסבלת מבחנתי היא מושכת את הזמן היתה תקופה שאבא הביא אותה לגן אבל בשבועיים האחרונים היא מסרבת לנסוע איתו ודורשת שאמא תיקח אותה ואם א ני לוקחת אז היא מושכת את הזמן "עוד מעט"....מתוך הידעה שאני בבית
איך אני אמורה להתנהל איתה בבוקר(בסוף נוצר מצב שאני לוקחת אותה בשמונה וחצי ואבא שלה נשאר בבית עד 8 בשעה הזאת הוא חייב לצאת לעבודה)
להקל על ששנינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוז
בשמת אהרונסון03/12/2009שלום רוז,
יתכן שלקראת הלידה הצפויה ובעקבות הירידה בפניות שלך אליה (עייפות וכו') וכן השהייה בבית בבקרים, ישנה התגברות של חרדת פרידה אצל בתך. מומלץ להרגיע את הקטנה ולהסביר שלמרות שאמא יותר עייפה מכרגיל, ושעוד מעט ייוולד תינוק חדש, הרי שאת אוהבת אותה מאוד, מחכה לה בשובה, ותשמחי להיות איתה ולשחק איתה לאחר הגן. במקביל להסביר את המצב הנוכחי- אבא הוא זה שמכין ומביא לגן כי אמא צריכה לנוח, גם אם מעדיפה אחרת. ההתנהלות שלכם בפועל היא זו שתלמד אותה על מה שניתן או לא ניתן כרגע לעשות. ככל הנראה אתם מתקשים לעמוד בלחץ שמפעילה, ולבסוף מוותרים. כך היא חוזרת ודורשת את שהשיגה באותם אמצעים. אם תוכלו לעמוד לפחות לתקופה קצרה זו בלחץ שלה למרות הקושי, במקביל לגלות הבנה כלפי החרדה שלה, וכן להתחיל התארגנות בשעה מוקדמת יותר, לבסוף תסתגל למציאות החדשה. את זמן ה"ביחד" איתה היא תלמד שמבלים לאחר שעות הגן. מומלץ מאוד יהיה להקדיש לה זמן בלעדי כזה גם בעתיד, לאחר שתלדי.
שיהיה במזל טוב ובהצלחה
בשמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)