בן 11 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 11 חודשים
    הדס
    24/12/2009

בני בן אחת עשר חודשים ובגיל שבעה חודשים נכנס לפעוטון פרטי וטוב. הוא נמצא שם כל יום משמונה או תשע ועד השעה ארבע וחצי. כאשר חוזר הביתה הוא לרוב מנמנם ומתעורר לאחר שעה ואני נמצאת איתו עד שעת השינה וכך גם בשעות הלילה אם וכשמתעורר. לפעמים גם בעלי מגיע הביתה ומשחק איתו בשעות הערב ועוזר לקלח אותו. בבקרים בעלי נמצא איתו עד שהולך למשפחתון. לאחרונה אני מרגישה שבני פחות מתייחס אלי. הוא ניגש לבעלי ורוצה שירים אותו ואלי הוא בקושי בא.כשבעלי חוזר הביתה הוא כל כך שמח לקראתו ורוצה רק אליו. כשאני באה לקחת אותו מהפעוטון הוא לרוב מחייך או ממש שמח אך לפעמים הוא בקושי מגיב כשרואה אותי (כאילו תמיד הייתי שם..).
    אני ובעלי מטפלים בו באופן די שווה אם כי אני ביליתי איתו רוב הזמן עד שנכנס לפעוטון. הוא מעולם לא הראה העדפה ברורה וחד משמעית אלי, אך מצד שני הוא תמיד שמח לקראתי ומרגיש בטוח לחקור.כמו כן אני תמיד הצלחתי להרגיע אותו. הוא ילד מאוד חברותי ואינו חושש מזרים כלל. האם זה נורמאלי? האם יש לי מה לחשוש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 11 חודשים

הוספת תגובה

• רוני, האם תוכלי למקד את דאגתך?

בשמת אהרונסון
    03/01/2010

שלום רוני,

מהתיאור שלך נשמע שבנך מפתח קשר חיובי ונפרד עם כל אחד מהוריו, וטוב שכך. מעבל לכך, ממה את חוששת? הם מהיעדר החשש מזרים? אנא מקדי שאלתך.

בברכה, בשמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו