איפה אפשר למצוא...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה אפשר למצוא...
    עדי
    27/12/2009

שלום, אני עולה חדשה מצרפת (אבל כבר 10 שנים בארץ, לא כל כך חדשה...) ואמא לתינוק בן 6 חודשים. אני זוכרת מילדותי שבצרפת יש מין צעצוע שנקרא sophie la giraffe שנותנים לתינוק כשהשיניים שלו מתחילות לגדול וילדים מאוד אוהבים אותו (אני לא יודעת איך קוראים לזה בעברית) . אני מחפשת את זה בארץ ולא מוצאת כלום... מישהו מכיר אולי אם יש את הג'יראפה הזאת בארץ ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפה אפשר למצוא...

הוספת תגובה

• תשתמשי במוצץ

נעם
    27/12/2009

ממילא התינוק נושך אותו כשכואב לו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בנשכנים

מיכל דביר קורן
    05/01/2010

לעדי,
    בארץ מקובל השימוש ב"נשכנים", חפצים לנשיכה במרקמים ובטקסטורות שונות המאפשרים גירוי מוגבר באיזור הפה ומקלים (מעט) על הכאב. ישנם גם מוצרים שמיועדים לקירור במקרר - מכילים מעיין ג'ל ששומר על טמפ' קרירה ונעימה לנשיכה ואותם תוכלי למצוא בחנויות לאביזרי תינוקות, לרוב במחלקות של האכלה.
    ועדיין... הדבר שהכי עוזר להפחתת כאב השיניים הוא הצמיחה שלהם: כשמרבית השיניים כבר צומחות זה פחות כואב... וזה החלק האופטימי: הן יצמחו בסוף....
    בהצלחה,
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו