מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית שינהאיילת29/12/2009
בני בן השנתיים נרדם במיטה שלו, כשאני יושבת על ספת פו הדב לידו והוא נוגע לי בפנים.
אחרת הוא לא מוכן.
עד לא מזמן הוא היה מתעורר פעם - פעמיים בלילה, הייתי יושבת לידו שוב עד שהוא נרדם וזהו.
לאחרונה הוא מתעורר פעמים רבות במשך הלילה, בכל פעם אני חייבת לשבת לידו או שהוא מגיע אלי למיטה ובשלב מסויים אני מתייאשת מעייפות ומשאירה אותו אתנו.
איך יוצאים מזה?
אני בהריון, חודש שישי. אני לא יודעת אם זה קשור, כי הוא לא ממש מתייחס לכל עיניין ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה לא רצופה
מיכל דביר קורן05/01/2010שלום איילת,
ובכן, גם אם קשיי ההירדמות והשינה של בנך כיום עדיין אינם קשורים להיריונך, הרי שאם לא ייפתרו בקרוב הם בוודאי יחמירו ויהפכו מאוד קשורים לעיניין: כאשר מצטרף תינוק למשפחה דפוסי התמודדות שהיו מוקדי קושי בעבר הופכים למורכבים ולמסובכים הרבה יותר, ובמקרה זה, בהנחה שהתינוק/ת כן יזכו לישון בקרבתך, בנך בוודאי יתאמץ גם כן לזכות לעשות זאת.
לפיכך, לצערי התמדה בהקניית הרגלים היא העצה המרכזית שאוכל לתת: יהיה עלייך, ועל בן הזוג שלך, להתמיד בטקס השכבה קצר שאינו כולל ישיבה ממושכת לידו ובעיקר להתמיד בהחזרתו אל מיטתו בלילה, למרות העייפות (המובנת כמובן). בהנחה ששגרת חייכם וחייו לא השתנתה לאחרונה, חשוב לשים לב שבנך מרגיש 'שבע' מנוכחותכם במהלך היום (כלומר, שיש לכם דיי זמן משותף לפעילות נעימה עבורכם יחדיו) ושהנדידה הלילית למיטתכם אינה מייצגת צורך מוגבר שלו בקרבה בתקופה זו.
בהצלחה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)