פעוט שאינו מתפקד במעון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעוט שאינו מתפקד במעון
    יעל
    07/01/2010

בני בן שנה ו-9 חודשים שהה איתי בבית עד גיל שנה וחודשיים ולאחר מכן היה עם מטפלת שלושה חודשים.
    בבית הוא מדבר מספר רב של מילים, משחק יפה לבד ועם אחיו, שר לעצמו ומשתולל כמו כל ילד בגילו.
    בספטמבר הוא נכנס למעון. מתחילת השנה כל יום שהוא נכנס למעון הוא כבה, מתכנס בעצמו ומבלה את רוב היום בשכיבה על הרצפה גם בתוך הגן וגם בחצר. גם בחוג מוסיקה הוא על הרצפה למרות שבבית הוא דורש כל יום שאשים לו מוסיקה והוא רוקד לצליליה.
    המטפלות שלו רומזות שיש לילד בעיה והן לא מאמינות לי שבבית הוא מתנהג בצורה שונה לחלוטין.
    צילמתי אותו בוידיאו והראתי להן והן היו בשוק.
    יש לציין שאני מכירה את המטפלות שלו הכרות אישית ואני לא חושדת בשום אופן בהתנהגות לא הולמת.
    אשמח לקבל עצות מדוע התנהגותו כל-כך שונה בבית ובמעון ואיך אני יכולה לעזור לו.
    יש לציין שהוא לא בוכה כשאני עוזבת אותו בבוקר.
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעוט שאינו מתפקד במעון

הוספת תגובה

• ליעל

בשמת אהרונסון
    07/01/2010

שלום יעל,

קשה לתת כאן תשובה ודאית וממצה ללא היכרות עם הילד והמסגרת, אך מדבריך אני מבינה כי הוא לא ממצה את יכולותיו בגן וכן נשמע שלא טוב לו. מסגרת של מעון, אשר מטבעה היא מרובת ילדים והומה, אינה מתאימה לכל ילד. ישנם ילדים אשר חשים יותר בנוח בסביבה עם פחות ילדים, שמאפשרת יחס אישי של המבוגר. בדקי האם ישנה מטפלת אשר יותר קשור אליה, ויכולה להקדיש לו יותר בזמן הקרוב. אם הדבר אינו אפשרי בתוך המעון הנוכחי, יתכן שייטב לו בסביבה גנית עם מעט ילדים.
    טרם שתבצעי שינוי כלשהו, כדאי להתיעץ עם איש מקצוע אשר יכול גם לצפות על הילד בתוך הגן במהלך היום ולחוות דעתו.
    שיהיה בהצלחה,
    בשמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה על תשובתך

יעל
    10/01/2010

תודה רבה על התשובה. האם את מקבלת מקרים מסוג זה ? האם את הולכת למעונות לתצפיות ? אנו גרים לא רחוק מראש- העין. תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו