גמילה מקקי בשרותים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מקקי בשרותים
    אבי
    24/01/2010

שלום רב. בתי בת ארבע כבר למעלה משנה נגמלה מטיטול ועושה פיפי בשרותים ללא פספוסים,גם בלילה ישנה ללא טיטול ואנו דואגים לקחתה לשרותים במהלך הלילה, אך מאז עושה קקי רק בטיטול, כשמרגישה צורך מיד מבקשת טיטול, יש לציין שהיו בעבר מספר פעמים קטן שעשתה בשרותים, וכשאנו מדברים איתה היא אומרת שרוצה ללכת לשרותים, אך כשזה מגיע למעשה מבקשת טיטול, מה לעשות?? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מקקי בשרותים

הוספת תגובה

• תהליך הגמילה מחיתולים

מיכל דביר קורן
    13/02/2010

אבי שלום,
    השלב בו בתך 'נתקעה' בתהליך הגמילה מאפיין ילדים רבים כפתרון ביניים לגמילה שאינה מוצלחת. מסיבותיה שלה, ויתכנו מגוון סיבות, בתך לא מוכנה להשלים את תהליך החינוך לניקיון ולהיות עצמאית. טיטולים חד-פעמיים אכן מאפשרים את המצב הזה אבל המשמעות שלו היא שהיא עדיין אינה גמולה באמת. יש ילדים שמשתמשים קצת בפתרון הזה באופן זמני ואז זה חולף, אבל מדברייך אני מבינה שאתם נמצאים במצב הזה כבר שנה ובעצם לא מתקדמים.... איני יודעת מה גרם לכם ההורים להמתין, אבל בהנחה שבשנה הזו ניסתם מגוון שיטות לשכנע אותה, נשמע לי שאתם בהחלט זקוקים להדרכה מקצועית. אם לאורך שנה בתכם קיבלה מכם את המסר שזה 'אפשרי' או 'בסדר' יהיה קשה מאוד לשכנע אותה כעת שאפשר גם אחרת, אבל הדרכה ממוקדת, הלוקחת בחשבון את ההיכרות אתכם, תוכל בהחלט לעזור.
    אני מזמינה אותך לכתוב לי ואנסה להפנות אתכם לכתובת מתאימה בסמוך לאיזור מגוריכם. ואל תמתינו עוד.... גמילה היא משימה התפתחותית חשובה ומרכזית עבור ילדים, ועבור ילדה בת 4 שעדיין זקוקה לטיטולים עשויות להיות לזה השפעות רגשיות רבות ומורכבות.
    בהצלחה,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו