רגרסיה בגמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגרסיה בגמילה
    שירשור
    02/02/2010

ביתי עוד מעט בת שנתיים. לפני כחצי שנה התחלנו בתהליך גמילה שהחל לבקשתה.
    התהליך היה מאוד איטי אבל עם התקדמות יפה.
    כבר היו ימים שלמים שהיא לא היתה מפספסת בכלל והיו ימים שהיתה מפספסת פעם אחת.
    לאחרונה החלה לפספס הרבה ובמיוחד בשבוע האחרון לאחר שסבלה משלשולים שגרמו לה לפריחה.
    אין לי מושג מה עלי לעשות. התהליך נמשך כבר המון זמן וזה מתחיל לייאש.
    מה עלי לעשות? איך אני אמורה להגיב כאשר היא מפספסת?
    האם להתעלם? האם להחזיר טיטול?
    חשוב לציין שלא היה כל שינוי משמעותי בחייה שיכול להיות מקור לבעיה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגרסיה בגמילה

הוספת תגובה

• שלום שירשור

אודט בוקאי
    02/02/2010

לא הייתי מחזירה לבתך את החיתול מאחר שלדברייך היא התקדמה מאוד יפה בתהליך עד לשליטה כמעט מלאה. ללא ספק השלשולים ערערו את בטחונה ביכולת השליטה שלה על גופה, מאחר שמדובר בהישג שרכשה לא מזמן. רצוי באופן כללי להיעזר בחיתולים בתקופות של שלשולים, על מנת למנוע מהפעוט חוויה לא נעימה של התלכלכות שעשויה לייצר תחושות כשלון.
    עלייך להתייחס כעת אל בתך לא כמקודם-כגמולה שאחראית על התנהלותה, אלא לקחת חזרה חלק מהאחריות בלהזכיר לה ללכת לשירותים-לא מתוך שאלה אלא מתוך אמירה-עכשיו הולכים לשירותים. שימי דגש על הצלחותיה ופחות דגש על הפספוסים, על מנת לבנות לה מחדש את הבטחון. עם זאת, אל תתעלמי מהפספוסים-אמרי שזה בטח לא היה לה נעים ושאת סומכת עליה שמחר תעשה בשירותים, כפי שנהגה לעשות לפני השלשולים.
    אם היא במסגרת גנית-חשוב להדריך בהתאם את הצוות.
    בהצלחה
    אודט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שירשור
    02/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו