מקימה קבוצת עזרה הדדית לאמהות טריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקימה קבוצת עזרה הדדית לאמהות טריות
    מיכאלינה
    02/02/2010

אני אמא לתינוק בן ארבעה חודשים, לא עובדת והתחלתי ללמוד אחת לשבוע. הבית? - ברדאק, לא מספיקה כלום! השגרה- משעמם לעתים קרובות ולפעמים אפילו בודד :(. אבל מה שברור לי לגמרי שאני לא לבד, בטוח שיש עוד הרבה כמוני, אז למה שלא נתאחד ונעזור אחת לשנייה? :))) ההצעה שלי כזאת - אם את אמא צעירה לתינוק אחד או יותר בחופשת הריון באזור חדרה - פרדס חנה - בואי נכיר, אולי יהיו עוד אמהות, ואז נקים קבוצה גם לשם עזרה הדדית עם הילדים, גם לשם בילוי משותף וחלוקת ניסיון ובטח עוד מלא דברים שאני לא חשבתי עליהם, אבל את כן תחשבי :) אם בא לך להרים טלפונה, שמי לינה - 0543003324 או שפשוט תגיבי כאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יופי של יוזמה, בהצלחה!

אודט בוקאי
    02/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! שאלה :)

מיכאלינה
    05/02/2010

אני קצת חדשה בכל הנושא הזה של הפורומים, יש לך אולי הצעה איפה עוד אפשר לפרסם? כי בנתיים לא כל כך קיבלתי תגובות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי בטיפת חלב

אודט בוקאי
    09/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו