האם יש סיבה לדאגה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש סיבה לדאגה??
    תמר
    25/02/2010

בני בן שנה וחודש. עד גיל שבעה חודשים היה איתי בבית (ההורים שלי ושל בעלי מאוד עזרו לנו) ואחכ נכנס לגן. המצב כמעט תמיד היה שאני קמה בלילות ובעלי קם בבקרים. לראחרונה בני מעדיף את אבא שלו בלבד, אם אני בסביבה אז הוא יתיחס ויתלונן או "ידבר" איתי אבל כשאביו נמצא בסביבה הוא ממש מתעלם מנוכחותי, רוצה רק על הידיים של אבא שלו. בעלי חושב שאולי זה קשור לעובדה שהוא נמצא איתו שעה בבוקר לפני שהולך לגן. אני שמחה שיש ביניהם קשר טוב וקרוב ואני לא רוצה להיעלב, אבל זה פשוט מדאיג אותי שמצב הענינים הוא כזה. יש לציין שלאחרונה הייתי מאוד עסוקה ובעלי בילה איתו יותר מהרגיל. האם יש לי מה לדאוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש סיבה לדאגה??

הוספת תגובה

• קשר עם אבא

בשמת אהרונסון
    28/02/2010

שלום כנרת,

כבר מראשית החיים תינוקות מפתחים במקביל שני קשרים משמעותיים ונפרדים עם כל אחת מהוריהם. בנך תופס את אביו כדמות קרובה, משמעותית ונעימה, ועל כן רוצה בחברתו. יתכן ש"זמן הביחד" שלהם עושה את שלו וגורם להתקרבות. ידוע שילדים מתקרבים לדמויות (מיטיבות) אשר מרבות לשהות איתם מבחינה כמותית, ובגיל הצעיר אין כ"כ משמעות לזמן "איכות". אין בכך רע, נהפוך הוא. יתכן שאת יותר מודאגת באשר לקשר שלך עם בנך עקב הפניות המועטת שלך אליו לאחרונה. יש תקופות כאלו, ואז מנחם מאוד לחשוב שלפחות הוא מטופל היטב ע"י אביו. יחד עם זאת, יתכן שתרצי לחשוב שוב כיצד תוכלי לשהות איתו יותר כדי לשמור על קירבה רגשית מצידך אליו ומצידו אליך.
    שיהיה בהצלחה וכל טוב,
    בשמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו