מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בבעיה....יפית01/04/2010
שלום רב,
אני מראש מתנצלת שזה ארוך מדיי אבל אני אשמח לעזרה
נולד לי בן ראשון, היום בן שלושה וחצי שבועות אני צריכה עזרה להבין אותו.... הוא בוכה בדרך כלל רוב היום על היידיים אחרי ארוחה, כשהוא מתאמץ לגרעפס, בעגלה הוא בקיצור לא מוצא את עצמו ומאוד מתוסכל מעייפות קשה לו לישון במהלך היום הוא אומנם נרדם עלי עם מוצץ אבל ברגע שהמוצץ נופל או שמניחים אותו על מיטה או העגלה הוא מתעורר אחרי מספר דקות לעיתים הוא מצליח לתפוס חצי שעת שינה נדיר זו בעיה אחת מה עושים איך להרגיע לפעמים גם בידיים הוא לא נרגע... מתסכל מאוד ואני בטוחה שאותו זה מתסכל יותר
בעיה שנייה הוא ניזון מתחליף חלב הוא אוכל מאוד מהר ובולע המון אוויר מה שגורם לגזים כשהוא מסיים את הארוחה הוא נרדם (בלילה) ואז יש לו ריפלוקס האוכל עולה לו אפילו שעה וחצי ויותר לאחר ארוחה למרות שבסיום הארוחה הוא עשה גרעפס גורם לו לפליטות או סתם מעיק עליו ולא נותן לו שינה טובה אז מה שקורה גם בלילה הוא לא ישן טוב ואני מאוד מודאגת אני יודעת שתינוקות צריכים שינה טובה להתפתחות תקינה מה עושים איך אני בתור אמא יכולה לעזור לגוזל שלי..?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפלוקס
פרמהבסט08/04/2010שלום,
הריפלוקס אותו תיארת הינו בעיה נפוצה אצל תינוקות כך שבד"כ אין מה לדאוג בגללה, אך לכל שאלה יש לפנות לרופא המטפל והוא יוכל לייעץ לך על טיפול בריפלוקס ולקבוע האם התמ"ל אנפמיל AR ליפיל מתאימה לתינוקך. האנפמיל AR LIPIL (Reflux/Anti- Regurgitation) הינה תמ"ל המעובה/סמיך מראש המיועדת לתינוקות ופעוטות עם ריפלוקס ופליטות מרובות. היא תמ"ל מאוזנת תזונתית ומותאמת לתינוקות מגיל הלידה ואילך (תינוקות שנולדו בזמן). כמובן שחלב אם הינו החלופה הטובה ביותר ושינוי בהזנה לפורמולה הינו רק חלופה אחרונה ובהמלצת הרופא בלבד.
בברכה,
יפעת,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)