אני בבעיה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בבעיה....
    יפית
    01/04/2010

שלום רב,
    אני מראש מתנצלת שזה ארוך מדיי אבל אני אשמח לעזרה
    נולד לי בן ראשון, היום בן שלושה וחצי שבועות אני צריכה עזרה להבין אותו.... הוא בוכה בדרך כלל רוב היום על היידיים אחרי ארוחה, כשהוא מתאמץ לגרעפס, בעגלה הוא בקיצור לא מוצא את עצמו ומאוד מתוסכל מעייפות קשה לו לישון במהלך היום הוא אומנם נרדם עלי עם מוצץ אבל ברגע שהמוצץ נופל או שמניחים אותו על מיטה או העגלה הוא מתעורר אחרי מספר דקות לעיתים הוא מצליח לתפוס חצי שעת שינה נדיר זו בעיה אחת מה עושים איך להרגיע לפעמים גם בידיים הוא לא נרגע... מתסכל מאוד ואני בטוחה שאותו זה מתסכל יותר
    בעיה שנייה הוא ניזון מתחליף חלב הוא אוכל מאוד מהר ובולע המון אוויר מה שגורם לגזים כשהוא מסיים את הארוחה הוא נרדם (בלילה) ואז יש לו ריפלוקס האוכל עולה לו אפילו שעה וחצי ויותר לאחר ארוחה למרות שבסיום הארוחה הוא עשה גרעפס גורם לו לפליטות או סתם מעיק עליו ולא נותן לו שינה טובה אז מה שקורה גם בלילה הוא לא ישן טוב ואני מאוד מודאגת אני יודעת שתינוקות צריכים שינה טובה להתפתחות תקינה מה עושים איך אני בתור אמא יכולה לעזור לגוזל שלי..?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בבעיה....

הוספת תגובה

• ריפלוקס

פרמהבסט
    08/04/2010

שלום,

הריפלוקס אותו תיארת הינו בעיה נפוצה אצל תינוקות כך שבד"כ אין מה לדאוג בגללה, אך לכל שאלה יש לפנות לרופא המטפל והוא יוכל לייעץ לך על טיפול בריפלוקס ולקבוע האם התמ"ל אנפמיל AR ליפיל מתאימה לתינוקך. האנפמיל AR LIPIL (Reflux/Anti- Regurgitation) הינה תמ"ל המעובה/סמיך מראש המיועדת לתינוקות ופעוטות עם ריפלוקס ופליטות מרובות. היא תמ"ל מאוזנת תזונתית ומותאמת לתינוקות מגיל הלידה ואילך (תינוקות שנולדו בזמן). כמובן שחלב אם הינו החלופה הטובה ביותר ושינוי בהזנה לפורמולה הינו רק חלופה אחרונה ובהמלצת הרופא בלבד.

בברכה,
    יפעת,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו