מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה הוא צועק?ואיך לטפל בזה.?rebeka27/04/2010
בני בן שנה וחצי מדובר בילד מאוד מפותח שמגיל צעיר "מדבר" וממלמל. בחודשים האחרונים הילד התחיל לצעוק בכל פעם שהוא מנסה להגיד משהו או שהוא רוצה משהו או כשהוא מתעצבן הוא פשוט צועק את המילים שהוא יודע כמו לא לא לא או אני רוצה את זה...וכו'..אני לא ממש יודעת מה לעשות ניסתי להגיב לו בלחישה בכל פעם שהוא צועק ולהסביר שצריך לדבר בשקט אבל זה ללא כל שינוי.אני לא יודעת מה לעשות ולפעמים אני מרגישה מובכת כשהוא צועק בסופר או שהוא צועק בזמן משחק עם ילדים אחרים.אני לא יודעת אם זה משנה אבל חשוב לי לציין שבני עוד לא הולך לגן ועוד דבר חשוב זה שאנחנו חיים בחו"ל ומדברים שניי שפות בבית וגם הילד מערבב את שניהם במשפט אחד.אני אשמח מאוד מאוד לקבל יעוץ שאיך לפתור את זה ולדעת אם בכלל זה נורמלי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה למה תמיד מדלגים עליי?
rebeka28/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עם הפורום הזה גמרתי....
rebeka29/04/2010זאת כבר הפעם הרביעית שאני פונה אליכם ואין תשובה גם אם בדקתי אחריי שבוע+.אני יודעת שזאת לא מחובתכם לענות לי אבל גם לא נעים לי שמתעלמים ממני. אני יודעת שאני לא היחידה ולכן אולי כדאי שתתחילו להתייחס לכולם לפי הסדר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הוא צועק
אילנה וינר-ריבקה30/04/2010מדבריך אני מבינה כי בנך החל להרים טונים בכל פעם שמדבר. לא נשמע לפי מה שאת מספרת שהילד צועק כתגובה להתלהבות או להיפך כתגובה לכעס או תסכול.
אולי כדאי להתייעץ עם רופא הילדים ולבקש בדיקת שמיעה.
אם השמיעה תקינה, אולי יש טעםלהמשיך ולהרחיב את הגישה שלך, לדבר איתו בטונים ובתדרים שונים ומגוונים, לפעמים דברי איתו בלחש, בפעמים אחרות, כאשר הדבר מתאפשר, תצעקו ביחד, תעשו משחק עם הקולות.
יתכן כי בנך עושה עם עצמו משחק קולות, או מעדיף לדבר בעוצה גבוהה ואוהב לשמוע את קולו. יתכן והוא לא סומך שישמעו אותו אחרת (עם מי נשאר רוב שעות היום? האם הוא בבית? במסגרת? עם מטלפת?).
בקשר לשתי השפות, כדאי שכל אחד מההורים ידבר רק בשפת האם שלו.
מצטערת על זמן ההמתנה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)