למה הוא צועק?ואיך לטפל בזה.?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה הוא צועק?ואיך לטפל בזה.?
    rebeka
    27/04/2010

בני בן שנה וחצי מדובר בילד מאוד מפותח שמגיל צעיר "מדבר" וממלמל. בחודשים האחרונים הילד התחיל לצעוק בכל פעם שהוא מנסה להגיד משהו או שהוא רוצה משהו או כשהוא מתעצבן הוא פשוט צועק את המילים שהוא יודע כמו לא לא לא או אני רוצה את זה...וכו'..אני לא ממש יודעת מה לעשות ניסתי להגיב לו בלחישה בכל פעם שהוא צועק ולהסביר שצריך לדבר בשקט אבל זה ללא כל שינוי.אני לא יודעת מה לעשות ולפעמים אני מרגישה מובכת כשהוא צועק בסופר או שהוא צועק בזמן משחק עם ילדים אחרים.אני לא יודעת אם זה משנה אבל חשוב לי לציין שבני עוד לא הולך לגן ועוד דבר חשוב זה שאנחנו חיים בחו"ל ומדברים שניי שפות בבית וגם הילד מערבב את שניהם במשפט אחד.אני אשמח מאוד מאוד לקבל יעוץ שאיך לפתור את זה ולדעת אם בכלל זה נורמלי.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה למה תמיד מדלגים עליי?

rebeka
    28/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עם הפורום הזה גמרתי....

rebeka
    29/04/2010

זאת כבר הפעם הרביעית שאני פונה אליכם ואין תשובה גם אם בדקתי אחריי שבוע+.אני יודעת שזאת לא מחובתכם לענות לי אבל גם לא נעים לי שמתעלמים ממני. אני יודעת שאני לא היחידה ולכן אולי כדאי שתתחילו להתייחס לכולם לפי הסדר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה הוא צועק

אילנה וינר-ריבקה
    30/04/2010

מדבריך אני מבינה כי בנך החל להרים טונים בכל פעם שמדבר. לא נשמע לפי מה שאת מספרת שהילד צועק כתגובה להתלהבות או להיפך כתגובה לכעס או תסכול.

אולי כדאי להתייעץ עם רופא הילדים ולבקש בדיקת שמיעה.

אם השמיעה תקינה, אולי יש טעםלהמשיך ולהרחיב את הגישה שלך, לדבר איתו בטונים ובתדרים שונים ומגוונים, לפעמים דברי איתו בלחש, בפעמים אחרות, כאשר הדבר מתאפשר, תצעקו ביחד, תעשו משחק עם הקולות.

יתכן כי בנך עושה עם עצמו משחק קולות, או מעדיף לדבר בעוצה גבוהה ואוהב לשמוע את קולו. יתכן והוא לא סומך שישמעו אותו אחרת (עם מי נשאר רוב שעות היום? האם הוא בבית? במסגרת? עם מטלפת?).

בקשר לשתי השפות, כדאי שכל אחד מההורים ידבר רק בשפת האם שלו.

מצטערת על זמן ההמתנה

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו