מסגרת מעבר לפני גן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסגרת מעבר לפני גן
    אימא
    29/04/2010

שלום!
    בני בן שנתיים ו-4 חודשים. עדיין נמצא איתי בבית. ובספטמבר הקרוב ילך לגן (25 ילדים בקבוצה).
    הוא ילד נבון, רגיש, עדין מאוד, מדבר יפה וגם מאוד אוהב לדבר. מאד קשור אליי, אבל עם זאת נשאר עם בני משפחה אחרים בלי שום בעיה (אבא, סבתא/סבא).
    לא כל כך רגיל להיות ולבלות ביומיום עם בני גילו.
    אני מתארת לעצמי שמעבר מבית לגן לא יהיה קל. השאלה שלי היא לגבי מסגרת מעבר (משפחתון עם 7 ילדים) .האם מסגרת כזו למשך שלושה חודשים , שבה יש לי אפשרות להיות איתו כמה שצריך עד שהוא יתרגל,יכולה לתת לו כלים, קצת ניסיון ולעזור להקל בהמשך על התאקלמות בגן.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסגרת מעבר לפני גן

הוספת תגובה

• מסגרת מעבר לפני גן

אילנה וינר-ריבקה
    30/04/2010

הרעיון נשמע טוב, במסגרת כזאת, תוכלי להתרשם מהכישורים החברתיים של בנך, לעודד אותו להץגבר על קשיים במידה ויהיו.

בכל אופן אי אפשר לדעת כיצד הילד יגיב בכניסתו למסגרת הגן. לא ניתן למנוע ממנו תסכולים וקשיים בהסתגלות.

אך בהחלט הקשר עם ילדים אחרים באופן יומיומי ובתיווך שלך יכול לתת לו כלים חדשים וחשובים לשנה הבאה.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו