האם להעיר לגננות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להעיר לגננות?
    עינב
    13/05/2010

שלום!
    יש לי התלבטות רצינית!
    ישנם כל מיני דברים בגן שמציקים לי ואני רוצה להעיר לגננות/למנהלת הגן, אך בעלי לא מוכן כי מפחד שהגננות לא יתייחסו יפה לבתנו.
    לדוג': אתמול בבוקר הגעתי לגן ובתי ביקשה לשתות, ניגשתי למגש כוסות (אלו כוסות של הגן שרשום על כל כוס את שם הילד) לקחתי את הכוס של בתי והייתי מזועזעת מהמראה, הכוס הייתה מטונפת ברמה מזעזעת, לכלוכים גדולים, דביקים ויבשים, ממש שחורה מלכלוך.
    הערתי למטפלת והיא אמרה שיישטפו ונתנה לי כוס חד פעמית לילדה. אחה"צ שבאתי להוציא את הילדה מהגן היא שוב ביקשה מים, אני מרימה את הכוס שלה, והכוס עדיין מטונפת ואף היו בה מים, מה שהראה כי במשך היום נתנו לה לשתות מהכוס. שאלתי את המטפלת השנייה מדוע לא רחצו את הכוס אחרי שכבר הערתי ולמה נתנו לה לשתות מהכוס, היא כעסה ואמרה שהכוסות עוברות מדיח בכל יום, שאלתי אותה אם היא מוכנה לשתות מכוס כזו , כי הרי הכוס עברה מדיח היא התעלמה. מנהלת הגן לא הייתה בגן, הוצאתי את הילדה מהגן והלכתי. 
    זהו לא גן פרטי כך שהאיום כי הילדה לא תוחזר לגן לא ממש מעניין אף אחד...
    רציתי היום לבוא ולהתלונן אך בעלי מפחד שיתנכרו לילדה אם אני אתלונן.. אך אני לא מסוגלת לעבור על זה בשתיקה...
    מעבר לזה יש עוד כמה דוגמאות שממש צורמות לעין... מה לעשות???? איך להעיר? הרי שמעירים למטפלות הן לא עושות כלום, ולהתלונן אצל מנהלת הגן זו כבר "הלשנה".
    אשמח לרעיונות.
    רק לציין, אני ממש לא אמא היסטרית וסטרילית שמתלוננת על כל דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם להעיר לגננות?

הוספת תגובה

• האם להעיר לגננות?

אילנה וינר-ריבקה
    14/05/2010

קודם כל, כדאי להשיר קו עם בעלך ולקבל החלטה משותפת.
    בעיניי להישאר עם התלונות "בבטן" לא ממש יעזור לך.
    כאשר תוכלו להגיד למנהלת הגן ששמתם לב שהכוס הייתה מלוכלכת, זאת הזדמנות לה לבדוק מה קורה, האם המדיח לא עובד, האם ככה נהוג, האם המטפלת עשתה טעות?
    בכל אופן את לא תתני הזדמנות לגן לשנות את הגישה אם לא לפתחי את הנושא מול האחראית.
    לא כדאי לפתוח נושאים אלה עם סייעות מכיוון שהן לא אחריאות הגן, עובדות (לרוב) קשה ולא מתפקידן לדבר עם ההורים.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו