לא מצליחה להשתלט על ילדה בת שנה וחצ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להשתלט על ילדה בת שנה וחצ
    מרינה
    20/05/2010

שלום ישש לי ילדה בת שנהה וחצי שמשיגה כל מה שהיא רוצה על ידי בכי מכות אם היא לאמקבלת משהוא היא נישכבת על הריצפה ובוכה בלי הפסקה עד שהיא מקבלת את שלה או שהיא מכה אותי אני מרגישה שילדה קטנה מצליחה להשתלט עלי ולגרום לי בסוף לצעוק עליה משהוא שאני לא רוצה לעשות אני מנסה לדבר איתה ולהסביר לה ביפה אך לא הולך היא פשוט לא מקשיבה מה עושים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מצליחה להשתלת על הילדה

אילנה וינר-ריבקה
    21/05/2010

מרינה שלום רב

זה נורמלי שילדים בגילה ירצו את הכל באופן מיידי ויבכו אם לא יקבלו.

בתקופה זאת על ההורים להיות חזקים ולא להשבר. כאשר הילדה מקבלת פעם אחרי פעם את מה שרצתה אחרי שבכתה והרביצה. מה היא מבינה מזה? שהיא תשיג את כל מה שרוצה.

צריך לשבור את המעגל הזה והדרך היחידה הינה להפסיק לתת לידלה את מה שהיא רוצה רק בגלל שקשה לשמוע את הבכי.

תנסו להרגיעה בדרכים אחרות, תתחברו לסבל שלה "חמודה את בוכה כי את עצובה ומתוסכלת בגלל שלא קיבלת את... חבקי אותי בואי אני אעזור לך להירגע..." אם היא מעדיפה להתרחק ולא אוהבת מגע ברגעי תסכול ובכי, תשארי לידה אל תעזבי אותה בוכה לבד עד שהיא תירגע. לעיתים ניתן ללחוש לה לפעמים "אני פה, אני איתך, זה יעבור..."

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו