קושי בפרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בפרידה
    תמר
    23/05/2010

שלום
    בני בן שנה וחודש נמצא איתי בבית מהרגע שנולד.
    הוא קשור אליי מאוד, לא יכול להיפרד ממני כלל ועל כן אני ממעטת ביציאותיי.
    לאחרונה נראה שלא מספיק לו שאני נמצאת בסביבתו, הוא ממש "נדבק" אליי, הוא אוחז ברגליי ונגרר אחריי. זה קורה בעיקר בבוקר ובצהריים כשהוא מתעורר מהשינה.
    אני מקדישה לו המון תשומת לב, משחקת איתו, שרה לו, מדברת איתו, מחבקת ומנשקת אותו בלי סוף.
    הוא כמעט ולא מסוגל להיות עם עצמו לבד. הוא חייב שאני אהיה צמודה אליו כל הזמן ואם לא אז הוא רודף אחריי.
    האם זה נורמלי???
    אני מפחדת נורא כי בספטמבר אני מתכוונת להכניס אותו למעון ובטח יהיה לו נורא קשה וטראומטי.
    יש לך המלצות בשבילי???

תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בפרידה

הוספת תגובה

• גם אצלנו זה כך

מתוקה
    23/05/2010

רק ששלי בת שנתיים וחמישה חודשים אומרים שהתנהגות כזו נובעת בדכ' או מוחוסר תשומת לב או מעודף תשומת לב .
    אצלי מה שבטוח זה מעודף תשומת לב ואני לא ממש יודעת את הנושחה להפחתת תשומת הלב אליה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כל כך מבינה אותך...

תמר
    23/05/2010

כנראה זה באמת מעודף תשומת לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שדילגתם עליי!!!

תמר
    25/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו