בת שלוש ו-8 חד' מתעוררת הרבה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שלוש ו-8 חד' מתעוררת הרבה בלילה
    דנה
    24/05/2010

שלום,
    ביתי בת שלוש ושמונה חודשים, בחודשים האחרונים מתעוררת מספר פעמים כמעט בכל לילה.
    בדרך כלל זה לא מחלום רע, עד כמה שאני מבינה זה כי יש לה פיפי והיא מעדיפה לבכות ושאני אקח אותה לשירותים (על אך שהם קרובים לחדרה), או כי נפלה לה השמיכה, או כי נרדמה לה היד.

יש לי תחושה שמשהו שאני עושה הוא לא תקין, היא ילדה מאוד עצמאית, בוגרת ורגועה, ילדה טובה חכמה ומלאת שמחת חיים, יש לה אח קטן בן שנה ו-8 חודשים והם משחקים יפה יחד.

אני אוסיף שלפני חודשיים וחצי עברנו דירה לבית חדש, שהיא מאוד אוהבת.

מה יכולות להיות הסיבות לכך ומה יכולים להיות הפתרונות?

ניסיתי לדבר איתה בבוקר ולהסביר לה שהיא יכולה ללכת לבד לשירותים הם סמוכים לחדרה (היא גמולה כבר מגיל שנ,תיים) או לכסות את עצמה בשמיכה (אפילו תרגלנו את זה).

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנא ענו לי !!!!

לינה
    27/05/2010

אני ממש מחכה לתשובה, הלילות הפכו לבלתי נסבלים פשוט! אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות!
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפצתי הודעה של מישהי אחרת בטעות :(

לינה
    27/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו