רוצה רק את אמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה רק את אמא
    שירה
    08/06/2010

שלום, התינוק שלי בן חודשיים והוא לא מוכן להיות עם אף אחד אחר חוץ ממני, רק לאחרונה הוא מסכים להיות עם אבא שלו קצת, בנוסף הוא רוצה כל הזמן על הידיים. אני מרגישה שהוא בוחן אותי, אני שמה אותו על הטרמפולינה או באוניברסיטה אז הוא צורח וצורח עד שאני לא יכולה יותר ומרימה אותו ואז ישר הוא שותק. מה אני יכולה לעשות כדי להרגיל אותו לאנשים אחרים וגם איך להרגיל אותו לשחק גם לבד, בלעדיי, בלי ידיים. אני כבר ממש מיואשת, אין לי שניה לנשום- בנוסף אני מניקה אז הוא גם כל הזמן רוצה ציצי.
    תודה, שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה רק את אמא

הוספת תגובה

• בן חודשיים

אילנה וינר-ריבקה
    11/06/2010

בגיל חודשיים תינוקות יכולים ללכת לבני משחה אחרים כאשר האמא מוכנה להעביר אותו לידיים אחרים. אין עדיין חרדת זרים. בחודשים הראשונים לחיי התינוק לעיתים אימהות מתקשות לתת לאחרים לטפל בילד, להחזיק אותם בידיים ומתקשות במיוחד כאשר התינוק בוכה. אין כמו ידיים של אימא, התינוק מזהה את הריח ואת הקול שלה ואוהב להיות בידייה ולעיתים רק אימא תוכל להרגיע את התינוק, כאשר יש לה אקסלוסיביות בהנקה. האם בנך עולה במשקל באופן תקין? האם ישן במהלך היום ומספר שעות בלילה? עד כמה האבא רוצה קשר עם התינוק ועד כמה את מאפשרת לו לנסות להרגיע אותו? עד כמה האבא מסוגל להיות עם התינוק בוכה הידיים? האם כאשר הוא בוכה, האב מייד מעביר אותו לידיים שלך?
    תעני לשאלות אלו ואני אנסה לעזור.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו