לישון עם ההורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לישון עם ההורים
    יסמין
    20/06/2010

שלום רב,
    בתי בת השנתיים וחצי מסרבת לישון במיטת המעבר שלה וכך היה מן הזמן שהיא נולדה.
    כל הניסיונות להשכיבה במיטתה - כשלו.
    ההני בהריון בחודש השישי והמצב הפך כבר להיות קשה מאוד.
    אני לא ישנה בלילות מכיוון שהיא תופסת את כל המיטה באלכסון ובזמן שהיא ישנה בועטת לי בבטן מאוד חזק (לא במתכוון כמובן...).
    היא ילדה מקסימה ומאוד נבונה לגילה, מבינה כל מה שאומרים לה ויודע לבטא עצמה יפה מאוד.
    כשאני ובעלי מעבירים אותה למיטתה לאחר שהיא נרדמת, לאחר מספר דקות היא מתעוררת ושוב עוברת למיטה שלנו וחוזר חלילה כל הלילה.
    אני מותשת וזקוקה לעזרה בדחיפות.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לישון עם ההורים

הוספת תגובה

• שינה עם ההורים

מיכל דביר קורן
    01/07/2010

שלום יסמין,
    מדבריך נשמע שעשיתם ניסיונות רבים להוציא את בתך ממיטתכם וכל זה לא עזר, היא נשארה בעמדתה ואתם, כנראה, קיבלתם את זה. כעת זה כבר פחות נוח לכולם, ויהיה עוד פחות נוח לקראת הצטרפות התינוק החדש למשפחה. לכן, במידה ואתם אכן נחושים בעיניין ולא שוקלים שינה משפחתית משותפת כמו שמשפחות רבות דווקא בוחרות, אני חוששת שתאלצו להיות מאוד נוקשים וברורים בדרך ללמד אותה, גם אם המחיר יהיה לילות רבים של בכי ושל התנגדות. על מנת ללמוד לישון במיטתה היא צריכה להיכנס אליה ערה, לחוש שם בנעימים (מצעים, בובות, סיפור, טקס השכבה נעים וכו'), ובהדרגה עליכם להשאיר אותה שם יותר ויותר, תוך הכנה מילולית מתאימה לקראת השינוי. מומלץ גם להתחיל משנת צהרים או שינה בסופ"ש לפני הדרישה לשנת לילה מלאה.
    אם תהיו נחושים בעיניין, היא תאלץ לקבל את זה, ולכן השאלה היא עד כמה זה אכן חשוב לכם ובאיזה מחיר, כי קל זה לא עומד להיות....
    בהצלחה,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו