שהתינוקת נבהלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שהתינוקת נבהלת
    רונית אשטמקר
    20/06/2010

יש לי תינוקת בת 11 חודשים היא נבהלת שמשחקים איתה כלומר אם בעלי ישחק איתה ואחרי שניה הקור שלו קצת עולה או שהוא זז היא נהלת ובוכה בהסריה ולא רוצה ללכת אליו
    וזה ככה גם עם החברים וילדים השאלה שלי האם אפשר לעשות משהו שלא תבהל מכל דבר?וובאיזה גיל הבהלה מפסיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שהתינוקת נבהלת

הוספת תגובה

• תענו בבקשה

רונית אשטמקר
    21/06/2010

תענו בבקשה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשהתינוקת נבהלת

אילנה וינר-ריבקה
    24/06/2010

אמא יקרה שלום רב

יתכן ולביתך רגישות יתרה לגירויים. היא מגיבה בבהלה כאשר עצמת קול משתנה או כאשר מפתיעים אותה. היא לא נהנית מהפתעות.

כהורים אתם יכולים לעזור לה להתגבר על הבהלה, אתם יכולים להכין אותה לשינויים במשחק, תגידו לה, למרות שניראה כי היא לא מבינה עדיין, "חמודה עכשיו בואו נתופף חזק בתוף, את מוכנה?", ניתן להיגב לצלילים פתאומיים עוד לפני שהילדה מגיבה, למשל, כאשר נשמע הצלצול בדלת "מי זה? אולי אבא הגיע...". לשמור על רוגע ולא להבהל עם הילדה, לתת לילדה לבכות ולשקף לה את רגשותיה "מתוקה, נבהלת מאד מהבום של הבלון..." ולהמשיך במשחקים אחרים בלי לעשות עניין גדול מידי. אלו הדרכים שאני מציעה להשתמש בהן כדי לעזור לילדה.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו