בכי בגיל חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי בגיל חצי שנה
    קרן
    29/06/2010

בני בן החצי שנה כמעט ולא יכול להעסיק את עצמו ורוב הזמן אם אני לא מרימה אותו, משחקת אותו , יוצאת איתו לטיול הוא פשוט בוכה . ניסיתי לשים אותו בעגלה, ברצפה, לול ולהיות לידו ולנסות לעשות דברים אחרים חוץ מלהתייחס רק עליו וזה בדר"כ לא הולך- רוב הזמן הוא צריך פשוט שיצמדו אליו וייתנו לו את כול תשומת הלב.
    עד עכשיו השתדלתי לרצות אותו, מאחר ומאד קשה לי עם הבכי שלו ואגב זה ילד שני, יש לי בן גדול בן שנתיים וחודשיים שגם די התרגל להשתמש בבכי שלו כאמצעי לתגובה, הייתי בטוחה שאני אתחסן מעט עם הילד השני- אבל לא ממש.
    אני ממש זקוקה לעזרה עוד חודשיים אני שמה אותו במעון עם 20 ילדים (לצערי, עקב אילוציים כלכליים) ואני ממש חוששת שיהיה לו קשה
    זקוקה לעצה בדחיפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי בגיל חצי שנה

הוספת תגובה

• יכול להיות שדילגתן עלי ?

קרן
    04/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכי בגיל חצי שנה

אילנה וינר-ריבקה
    09/07/2010

הכן לעיתים התינוקות הקטנים גוזלים מאיתנו אנרגיות מרובות ולפעמים אין לנו האמהות מספיק כוח כדי להעניק להם את מה שהם רוצים.
    אולי בנוסף לצרכי התינוק יש לחצים אחרים שמוסיפים לעייפות ולקשיים שלך עם בנך.
    יתכן והוא מרגיש את הלחצים האלה?
    לכל ילד מזג אחודי ומיוחד, יתכן ובנך לא אוהב להיות לבדו, ואז עליכם ההורים להיות יציתיים ולשחק איתם, במשחקים שונים. בגילו משחק קוקו מתחיל ליהות רלוונטי, משקי דגדוגים, פרצופים ורעשים עם הפה, עיסוי יכול לספק לילד את הצורך לצמידות לאם ללא הרמתו על הידיים.
    אני מאחלת לך הצלחה ושתהני מבנך. אם את לא רואה שיפור במצב, אני מציעה שתפני לפסיכולוג התפתחותי או לאחד המרכזים המתמחים בטיפול ביחסי הורה-ילד - אם תתני לנו את איזור מגוריך נוכל לכוון אותך לאן לפנות.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו