מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוד מוטרדתמ30/06/2010
יש לי ילדה בת שנה שנמצאת איתי כל היום ומאוד, מאוד קשורה אלי.
ואני מתכננת להיכנס להריון בקרוב, אך אצטרך להיות בשמירת הריון לאורך ההריון כולו.
האם העובדה שלא אוכל לתת לה את תשומת הלב שהיא רגילה לקבל עד עכשיו (אני נוהגת לרקוד ולהשתולל איתה, לטייל, היא הרבה על הידיים וכוי) תפגע בה? האם לדחות את ההריון ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאד מותרדת
אילנה וינר-ריבקה02/07/2010השיקולים לגבי העיתוי המתאים להיכנס להיריון הינם אישיים ותלויים ברצונות של בני הזוג. האם דיברתם בניכם ושקלתם היטב את הנושא?
אחד השיקולים יכול להיות מה הרווח שאתם רוצים שיהיה בין הילדים. כאשר שוב השיקולים הינם אישיים.
מבחינת הילדה, היא בת שנה וכמובן ותרגיש היטב את השינויים כאשר את לא תוכלי להיות איתה כמו עד עכשיו. ובהחלט יש לקחת את נושא זה לשיחה עם בן זוגך פני שמחליטים להביא ילד נוסף. לאחר שיחה משופת תוכלי לפנות אלינו שוב על מנת לשתף אותנו בשיקולים שלכם ונוכל להתלבט ביחד.
בהצלחה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך- המשך..
מ04/07/2010אנחנו כבר חצי שנה משוחחים על הנושא ומתלבטים ומתקשים להחליט.
יש שיקולים רבים להיכנס להריון, אך שיקול אחד לא להיכנס- האם זה יכול לפגוע עכשיו בבת שלי, והאם בעוד שנה יהיה לה קל יותר, הרי גם בעתיד אני אעבור טיפולים ושמירת הריון, ולא אוכל לתת לה את התשומת לב שהיא רגילה אליה.
מבחינת הפרש גילאים בין האחים, שנתיים וקצת נראה הפרש מצויין.
עבורי- אני מעדיפה עכשיו להכנס להריון ביגלל כל הקשיים של ההריון והכניסה להריון והקושי לחזור עכשיו לעבוד ואחר כך להפסיק ביגלל השמירה ואז שוב לחזור לעבוד.
אבל השיקול המרכזי הוא האם הבת שלי תיפגע, והאם מומלץ לחכות כי הבת שלנו יקרה לנו מכל.
אגב, המשפחה משתדלת לעזור כמה שיותר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה
מ11/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)