מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמולהדורוש01/07/2010
שלום רב
אני אתחיל בזה שהבת בת 2 ו8 וחודשים שלי גמולה כבר 3 חודשים וגם לפני 3 חודשים אני ילדתי את בית השניה,
הגמילה הלכה טוב מאוד היא מהר נגמלה גם ביום וגם בלילה
עכשיו בחודש האחרון אני שמתי לב לפחות
שכל פעם שאני כועסת עליה או כל מישהו אחר או שהיא בוכה היא עושה פיפי במיכנסיים
בשבועים האחרונים זה קורה המון
ואז היא בוכה אמא אמא
יש לצין שבדרך כלל היא מאוד מקפידה ללכת כשיש לה צרכים
ממה הפעולה הזו שלה יכולה לנבוע זה מתסכל קצת אני לא כועסת עליה שהיא עושה את זה אבל לא יודעת איך להתמודד אם זה ואיך להתמודד תודה רבה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה מכולן
דורוש02/07/2010שאתמול והיום זה ממש החמיר היא עשתה פיפי בלי לכעוס אפילו ממה זה נובע?? אני נורא מתוסכלת מסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיגה בעשיית הצרכים
מיכל דביר קורן18/07/2010שלום דורוש,
תופעה של הרטבה מתוך לחץ או חרדה שכיחה אצל פעוטות וילדים, מדובר באובדן השליטה על הסוגרים מתוך בהלה ופחד. יתכן כי למרות כי בתך אכן רכשה את היכולת לשליטה על הצרכים, אולם היא מתקשה לשלוט בעצמה בשעה של עוצמת רגשות. סביר כי הצטרפות אחותה למשפחה תורמת אף היא לתחושות חוסר האונים הללו. האם היא ילדה חרדה מטבעה? לחוצה? הססנית וחוששת? אצל ילדים עם דפוסים אלו התופעה שכיחה אף יותר, וכך גם אצל ילדים המתקשים לבטא עצמם בדרך מילולית, ועל כן חשוב מאוד לעזור לה להרחיב את האמצעים בהם היא משתמשת לביטוי של כעס או תסכול: משחק, שיחה, ציור ועוד. אם היא תחוש יותר רגועה ובטוחה בבית בהקשרים נוספים, סביר שגם ההרטבה מתוך בכי תפחת, ועל כן חשוב מאוד שלא לכעוס עליה על כך, אולם יש לשים לב שדפוס זה לא "חוסם" אותכם מלהגיב כלפי התנהגותה בתקיפות כשהיא עושה משהו הדורש התייחסות ממשמעת.
אם דפוס זה נמשך מומלץ לפנות לייעוץ
בהצלחה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)